Blog

Hoera! GoCustomized heeft 100.000 klanten!

gocustomized header

Sinds 2012 is het doel van GoCustomized klanten de mogelijkheid geven om hun telefoonhoesje te personaliseren met hun creativiteit. Nu 4 jaar later kunnen niet alleen mensen in Nederland hun eigen hoesje ontwerpen, maar iedereen in bijna heel Europa! Daarnaast hebben wij sinds mei 2016 100.000 klanten!

gocustomized collage

 

Wat begon als droom resulteerde al snel in werkelijkheid. Michiel van de Plassche opende zijn eerste online winkel in Nederland en bracht zijn eerste product ook meteen op de markt. Een gepersonaliseerde glazen achterkant voor de iPhone 4, kort daarna gevolgd door de houten case en leren case. Er volgde vele successen wat leidde tot het openen van een online winkel in België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje en Zweden.

 

Wat doen we eigenlijk bij GoCustomized?

We helpen klanten met het maken van een telefoonhoesje die zij altijd al hebben gewild. Klanten kunnen, direct vanuit Facebook, Instagram of hun computer een foto of afbeelding uploaden, en beginnen met ontwerpen! In onze editor kunt u gemakkelijk de afbeelding of foto verslepen, draaien en vergroten. Daarnaast kunt u ook een tekst toevoegen in verschillende lettertypes, groottes en kleuren. We hebben het proces zo gemaakt, dat het niet alleen leuk is om je eigen telefoonhoesje te maken, maar ook gemakkelijk! We hebben verschillende soorten cases in ons assortiment, zodat bijna alle bezoeker de kans krijgen om hun eigen hoesje te maken.

 

gocustomized lineup

 

Wat heeft ons gebracht waar we nu zijn?

Hoewel er steeds meer smartphones uitkomen ieder jaar, lijken ze allemaal op elkaar. Bij GoCustomized geloven we dat iedereen de kans moet krijgen om uniek te zijn. Wij hebben een goede en unieke customer base kunnen creëren door het aanbieden van nieuwe en trendy producten, bijvoorbeeld onze meest recente kurk case!

 

gocustomized cork case

 

 

We bieden verschillende hoesjes aan, ieder met een hoge kwaliteit zodat al onze bezoekers de kans krijgen hun eigen ontwerp te maken. Ons assortiment bestaat uit hard cases, soft cases, portemonnee hoesjes, houten cases en de nieuwe kurk hoesjes! Het is voor ons belangrijk dat iedereen de kans krijg om hun eigen smartphone te beschermen, in stijl! Daarom krijgen we elke week nieuwe cases in ons assortiment, natuurlijk ook voor de nieuwe smartphones!

Het grootste gedeelte van ons succes is te danken aan ons contact met klanten. Wij geloven dat de klant koning is en als resultaat proberen wij hen het gelukkigst mogelijk te maken. Als een klant niet zeker weet of hij het goede product heeft besteld of dat hij niet tevreden is met het product, dan staat ons support team altijd klaar om een geschikte oplossing te vinden. Aan het einde van de dag, zijn de meeste klanten tevreden met de oplossing en zullen zij de case krijgen die ze altijd al hebben gewild.

Wij kunnen jullie allemaal niet genoeg bedanken. Deze reis zou niet mogelijk zijn geweest zonder jullie en jullie hebben een droom werkelijkheid laten worden. Wij zijn nog steeds aan het groeien en we verwachten dit ook nog wel een tijdje te blijven doen, zodat we de beste persoonlijke hoesjes aan jou kunnen aanbieden.

Uit de grond van ons hart willen we jullie bedanken voor jullie loyaliteit, creativiteit en gehechtheid aan ons merk. We kunnen niet wachten om jullie te laten zien wat onze plannen zijn voor de komende jaren!

Geef een reactie