Blog

How To - Cadeau verpakking

Het is weer zover in minder dan drie weken! Kerstmis is er bijna. De gekochte of handgemaakte cadeaus zijn al aan het stapelen, sommigen zijn misschien nog steeds op zoek naar het juiste cadeau voor mannelijke buddy, vriend, man. Een ding ontbreekt. We moeten de cadeautjes inpakken! Omdat niets beter is dan mooi verpakte cadeaus. Het maakt niet uit of het klassiek of ongebruikelijk is, met een beetje vaardigheid is het heel gemakkelijk om cadeautjes in te pakken. Dus voor iedereen die twee linkerhanden heeft: hulp is in zicht! Volg gewoon de stappen in onze instructies om jouw cadeaus in te pakken.

Was man zum Geschenke verpacken braucht

Benodigdheden:

-Cadeau
-Inpakpapier
-Schaar
-Tape
-Lint
- Een kerst-afspeellijst

Instructies:

Stap 1: Rol nu het pakpapier op zodat de mooie kant naar beneden wijst. Plaats het item of de geschenkverpakking op het pakpapier. Zorg ervoor dat het papier aan de linker- en rechterkant voldoende is om het hele cadeau in te pakken.

Stap 2: Snij het pakpapier op de juiste manier in. Tip: plaats een zwaar voorwerp op de zijkant met de rol zodat het pakpapier niet wegglijdt tijdens het inpakken.

Stap 3: Draai de bovenstaande goede kant over het cadeau en bevestig het met een plakstrip op het cadeau.

Stap 4: Neem de andere kant en wikkel het rond het heden en maak het vast met een plakstrip.

Stap 5: Nu komen we bij de korte kanten - het lastige deel van cadeauverpakking. Neem het papier van de bovenrand, strijk het glad en vouw het naar beneden.

Stap 6: Vouw de rechterrand naar het pakket en bevestig het met een plakstrip. Herhaal deze stap met de linkerrand.

Stap 7: Strijk het pakpapier aan de onderkant af en vouw de randen in een licht driehoek. Vouw een paar centimeter van de bovenkant van de driehoek, klap de onderkant op.

Stap 8: Nog een! Herhaal stap 5 en 7 voor de andere korte zijde.

Stap 9: Zoals bij elke goede outfit, spelen de details ook een grote rol bij geschenkverpakkingen! Knip een mooi stuk cadeaulint af en strek het over de bovenkant van het pakket (de zijde zonder naad).

Stap 10: Houd de twee goede uiteinden tegen de zijkanten van het pakket en draai deze voorzichtig om.

Stap 11: Steek nu de uiteinden over en leg ze aan de korte kant van het cadeau. Houd de uiteinden vast en keer het cadeau opnieuw om.

Stap 12: Brei de twee uiteinden over het pakket. We zijn er bijna!

Stap 13: Pak een schaar, open deze en bevestig het mes aan een van de scharnieren boven de knoop. Trek het mes snel naar het einde van het geschenklint. Herhaal deze stap met het andere uiteinde.

Stap 14: voeg een klein beetje goud en zilver toe, en een beetje glitter! Om het extra speciaal te maken.

De perfecte cadeauverpakking zonder te veel moeite?

Als je deze stappen volgt, kun je je cadeaus gemakkelijk in doe-het-zelf-stijl inpakken. En terwijl het inpakken van cadeaus leuk kan zijn wanneer je de klassieke kerstliederen zingt, is het leuk om je geen zorgen te maken over cadeauverpakking. Bij GoCustomized kan je niet alleen jouw eigen mobiele telefoonhoesjes ontwerpen voor uw dierbaren, maar ook de perfecte cadeaudoos bestellen! Het feestelijke pakpapier scoort (in de ware zin van het woord) met een elegant stippatroon in goud en zilver. En voor degenen die ermee willen leven, biedt de Deluxe cadeauverpakking met een cadeaudoos in elegant zwart en sprankelende confetti het speciale wow-effect.

Of je nu kiest voor het inpakpapier of de Deluxe geschenkverpakking, een onvergetelijke kerst is gegarandeerd.

Wat zijn jouw tricks voor het perfecte cadeau? Laat het ons weten in een comment.

Geef een reactie