GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

HTC

 • De beste telefoon aanbiedingen van de maand

  Een leven zonder een smartphone, het is nauwelijks voor te stellen. Zij zijn onze dagelijkse vriend en ondersteunen ons in het dagelijks leven, bijvoorbeeld door naar het dichtstbijzijnde restaurant te gaan of gewoon om naar muziek te luisteren. Helaas worden smartphones duurder en heeft niet iedereen behoefte en het geld voor de nieuwste top-smartphone. Lees verder om de beste mobiele aanbiedingen van de maand te vinden!

  Afbeeldingsresultaat voor iphone 8 Bron: Apple.com

  Lees verder

 • Wat je moet weten over de nieuwe HTC U11

  Opvallend, krachtig en uitgerust met een van de beste camera's van het moment. Dit is de nieuwe HTC U11 Plus. Waarschijnlijk het beste product van de Taiwanese fabrikant in 2017. De nieuwe smartphone trekt de aandacht van iedereen met zijn ontwerp. En dat, terwijl Huawei eerder werd geassocieerd met zijn meer conservatieve ontwerpen. De nieuwe HTC U11 Plus - zonder twijfel een van de beste alternatieven voor de klassieke high-end smartphones.

  Bron: independent.co.uk

  Lees verder

 • Review: HTC U Play en HTC U Ultra

  Een begin van een nieuw jaar brengt veel veranderingen met zich mee. Zo ook in de wereld van de telefoons! Met de nieuwe HTC U Play en de HTC U Ultra, wilt het bedrijf zich graag neer zetten als innovatief. Daarnaast wil HTC zich strijdbaarder opstellen tegenover de competitie. In dit artikel zullen wij het hebben over de nieuwe features van de twee telefoons. Blijf lezen als je meer wilt weten!

  HTC U Afbeelding van Frandroid.com

  Lees verder

 • Review: HTC 10

  Wat brengt de HTC 10?

  De HTC 10 is na de Samsung Galaxy S7, S7 Edge, LG G5 en de iPhone SE een van de vele smartphones die werd gelanceerd dit jaar. Al hoewel de Samsung Galaxy S7 wordt beschouwd als de te kloppen Android smartphone maakt de HTC 10 indruk op vele criticasters. Dat HTC deze positieve geluiden nodig had mocht duidelijk zijn. De HTC one M9, de voorganger van de HTC 10, was namelijk een grote teleurstelling voor het Taiwanese bedrijf.

  Waar HTC dan nu ook zoveel indruk mee maakt zullen we jou vertellen in deze blogpost!

  htc 10 back bron: WILL SHANKLIN/GIZMAG

  Lees verder

4 artikel(en)