Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Review: Huawei P10

De Huawei P10 is onderweg. Huawei is na Samsung en Iphone de grootste provider op Smartphone gebied van de markt. Huawei is nu vooral populair in Europa en in het Westen. Dit gaat langzaam maar zeker groter worden omdat Huawei in het rijtje staat van ' Grootste providers van de markt'. De Huawei P9 was al  indrukwekkend en nu de Huawei P10 onderweg is hebben we al een idee wat we kunnen verwachten! Lees meer om erachter te komen!

De Huawei P10

blog Foto van Techradar.com

Maar eerst de grote vraag: : Wanneer mogen wij de Huawei P10 verwachten? We mogen de Huawei P10 In Februari bij de MWC 2017 fair (Mobile World Congress) verwachten. Het is maar een paar maanden geleden dat de P9 uitkwam en er is nu al een nieuw model. Huawei bevestigt dat ze zich nu concentreren op het volgende project, de Huawei P10. Het is mogelijk dat het nog enige tijd zal duren voordat we de Huawei P10 kunnen bewonderen in de winkels. Daarom is Geduld een schone zaak.

 

blog Foto van Express.com

Prijs voor de Huawei P10

Laten we het vergelijken met de prijs van de P9, dit model start bij € 499,00. Zeker niet goedkoop. Maar als je de Huawei in tegen stelling vergelijkt met Apple, Samsung of de HTC, dan is de Huawei zeker goedkoper. De P10 gaat wat meer kosten dan de P9, maar zal niet duurder worden dan €600,00.

Het scherm van de Huawei P10 

Het scherm van de Huawei P10 heeft 5.5-inch en een QHD resolution met een gebogen scherm. Het kan zijn dat de Huawei een gebogen en recht scherm aangeboden krijgt. De keuze ligt bij ons.

Huawei P9 Ontwerp

blog

De Huawei P10 heeft een smal metalen ontwerp, vergelijkbaar met de Huawei P9. De P10 is beschikbaar in vele kleuren, zoals : rose, goud, zilver en zwart. Ook zit de vingerafdruksensor nu op het scherm. Dit is een verandering van de P9 naar de P10. Bij de P9 zat de vingerafdruksensor namelijk op de achterkant.  

Huawei P10 camera en batterij

De dubbele camera van Huawei P9 was een echt hoogtepunt, daarom zal deze ook zeker terugkomen bij de Huawei P10. Met een 12 megapixel rug en een 8 megapixels camera aan de voorzijde, is de camera precies hetzelfde als het P9 model. We hopen natuurlijk dat de P10 verbeteringen op bepaalde gebieden heeft, dus ook op de camera. Over de batterij van de P10 is nog niet zo veel informatie, maar de P9 heeft 3000mAh dus het kan zijn dat de P10 3500 mAh biedt? We moeten het afwachten. Geduld is een schone zaak.

In het geheel zijn we natuurlijk erg benieuwd wat de Huawei P10 ons te bieden heeft, omdat de Huawei P9 nog niet zo lang op de markt is. We kijken er naar uit om de nieuwe functies en het nieuwe ontwerp te ontdekken. Jij ook? Laat een reactie achter wat jij vindt van het nieuwe model Huawei P10! Denk je Huawei P10 te gaan kopen? Laat het ons weten.

 

Geef een reactie