GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

idee

 • Telefoonhoesjes met heerlijke food-ontwerpen!

  Three Meal Course

  Heb je honger naar een stijlvol telefoonhoesje? Hier bij GoCustomized hebben we wat nodig is om aan je eetlust te voldoen. Onze website biedt je een à la carte menu met heerlijke food- ontwerpen voor je persoonlijke telefoonhoesje. Ga naar onze Customizer, waar je alle benodigde ingrediënten vindt om je eigen telefoonhoesje te bakken. Wat dacht je van een fruitig hoesje als voorgerecht? Gevolgd door een sappige hamburger en als toetje een ijsje? Als je niet van voorgekookte maaltijden houdt, kun je ook je eigen food-telefoonhoesjes maken door eenvoudig je food foto te uploaden!  Als dit te veel informatie is om te verteren, klik dan vooruit om een ​​kijkje te nemen in onze menukaart.

  GoCustomized

  Lees verder

 • De leukste ontworpen telefoonhoesjes!

  Wie heeft er gezegd dat een telefoonhoesje saai moest zijn? Wij zeker niet! Waarom begin je niet met het ontwerpen van een leuk telefoonhoesje? Als je jouw telefoon origineler en leuker wilt maken, lees dan snel verder voor meer inspiratie.

  Zoekresultaten voor "grappige telefoonhoes"

  Lees verder

 • Inspiratie voor Carnaval

  Zoals elk jaar zal er voor Carnaval een goed humeur op de planning staan. Op deze datum gaat iedereen terug in zijn kindertijd en spelen met kostuums, excentrieke make-up en feestelijkheden. Om tijdens de parade in de stemming te zijn en je fantasie tot uitdrukking te laten komen, moet je een kostuum idee vinden. Lees verder om onze beste kostuum ideeën voor carnaval en al onze tips voor het vinden van de perfecte rekwisieten te ontdekken.

  Image result for carnaval

  Lees verder

 • How To - Cadeau verpakking

  Het is weer zover in minder dan drie weken! Kerstmis is er bijna. De gekochte of handgemaakte cadeaus zijn al aan het stapelen, sommigen zijn misschien nog steeds op zoek naar het juiste cadeau voor mannelijke buddy, vriend, man. Een ding ontbreekt. We moeten de cadeautjes inpakken! Omdat niets beter is dan mooi verpakte cadeaus. Het maakt niet uit of het klassiek of ongebruikelijk is, met een beetje vaardigheid is het heel gemakkelijk om cadeautjes in te pakken. Dus voor iedereen die twee linkerhanden heeft: hulp is in zicht! Volg gewoon de stappen in onze instructies om jouw cadeaus in te pakken.

  Was man zum Geschenke verpacken braucht

  Lees verder

 • Kostuum ideeën voor Halloween

  Halloween komt eraan! Het feest is een oude traditie dat kinderen en volwassenen op zoek laat gaan naar snoep in een angstaanjagend kostuum. Halloween is het leukste te vieren in een kostuum. Lees meer om kostuum ideeën op te doen en je buren angstig te maken!

  Bron: Paraloscuriosos

  Lees verder

 • Design ideeën voor festivals

  De lente en de zomer worden vaak gezien als de beste seizoenen van het jaar. Het ritme van de muziek zorgt ervoor dat je gewoon mee moet bewegen met het fijne deuntje ♫ ♬ ♬ Boom boom boom ♫ ♬ ♬ In dat moment voel je het, de zon schijnt in je gezicht en je hebt allemaal geweldige mensen om je heen. Je ademt en je voelt zo'n fijn gevoel dat je wilt dat het moment nooit meer stopt. Ben jij klaar voor de opkomende festivals? Al wil je meer inspiratie, blijf dan lezen!

  festivals Afbeelding van wakening.com

  Lees verder

 • Cadeautips voor zakenmannen

  Een zakenman is altijd onderweg. Onderweg naar succes of onderweg naar zijn werk. Wil jij jouw vriend, broer, vader, kennis of neef een prachtig cadeau geven dat bij zijn lifestyle past? Dan ben je bij GoCustomized aan het juiste adres. In deze blog schrijf ik over leuke cadeau tips die je aan zakenmannen kunt geven. Ben jij ook benieuwd naar deze tips? Lees dan snel verder.

  Men's style iPhone case Afbeelding van www.pinterest.com

  Lees verder

 • Vijf leuke tips voor de iPhone die je zeker moet weten!

  De Apple IOS-besturingssysteem zit vol met kleine trucs die  jij leuker en gemakkelijker kan gebruiken. Wij zullen jouw ongelooflijk trucs laten zien ... Wil je weten wat? lees dan verder ...

  Tricks for iPhone foto van: 1mhowto.com

  Lees verder

 • Telefoonhoesje voor Oud en Nieuw!

  Bye bye 2016 en hallo 2017! Een nieuw jaar, nieuwe voornemens en een nieuw telefoonhoesje voor oud en nieuw. Rond deze tijd van het jaar denken veel mensen na over het afgelopen jaar, wat er goed is gegaan, wat er minder goed is gegaan en wat ze graag willen verbeteren. De welverdiende vakantie, tijd met de familie en de jaarwisseling zorgen voor een idealen sfeer en een positieve vibe. Vandaag laten we je de meest geschikte telefoonhoesjes voor Oud en Nieuw zien!

   

  • Nostalgisch

  Telefoonhoesje voor oud en nieuw

  Lees verder

9 artikel(en)