Blog

Ideeën voor een telefoonhoesje voor Vaderdag

Gepersonaliseerde hoesjes zorgen altijd voor geweldige cadeaus. Een uniek hoesje met iemands favoriete foto laat zien dat je diegene goed kent. Hier zullen ze altijd aan herinnerd worden wanneer ze hun mobiel bij zich hebben. Het moeilijke deel is dan, welke foto? Beslissen voor je vader is nooit makkelijk, en het moet toch helemaal perfect zijn. In deze blog laat ik je een paar geweldige ontwerp ideeën zien voor een gepersonaliseerd hoesje voor je vader zijn telefoon! Elke vader is uniek en verdiend een hoesje speciaal voor hem, maar hier zijn een paar goede ideeën om mee te beginnen.

Vaderdag Image from Bigvalleygrace.org

Throwback

Retro Vaderdag hoesje

Elke vader houdt ervan om het te hebben over "De goede oude tijd", en jij kan hem daarmee helpen door een foto van deze tijd op zijn hoesje te plaatsen! Laat hem zien dat je altijd aan het opletten bent wanneer hij weer een van zijn eindeloze verhalen over vroeger verteld. Voeg een foto toe van zijn eerste auto, hem met een snor of van zijn jaren 70 stijl! Vaders zijn immuun voor schaamte, dus kun je erg creatief worden met de foto's van zijn retro stijl - hoe beschamend het ook is, hij zal ervan houden! Laat je vader zien dat je zijn kindertijd waardeert en gebruik een foto van zijn favoriete tekenserie, game, sport, atleet, of artiest van vroeger. Er zijn ongelooflijk veel opties mogelijk. Vind die oude band waar je vader het maar over blijft hebben, "zo maken ze de platen niet meer" of mijn favoriet "jullie kinderen maken tegenwoordig niet eens echte muziek meer, jullie gebruiken gewoon een computer". Laat hem de kinderen van tegenwoordig maar zien hoe een "echte" band eruit ziet!

Een trotse vader

Laat wat familieliefde zien voor Vaderdag

We weten allemaal hoe leuk pap het vindt om foto's te maken. Misschien houden ze er niet zo veel van om te poseren, maar er liggen zeker een paar mooie familiefoto thuis. Met deze foto's op zijn hoesje kan hij aan iedereen trots laten zien hoe leuk zijn gezin is. Doe een leuke foto van vroeger, eentje waarbij zijn kinderen nog zo jong en schattig waren. Zo kun je je vader er altijd aan herinneren hoe leuk je vroeger nog was! Ook heeft paps op deze foto nog al zijn haar, en is het niet grijs! Dat kan hij misschien wel waarderen, om niet te zien hoe erg hij is vergrijsd door het opvoeden van jou. Herinner je vader elke dag aan zijn leuke familie met een gepersonaliseerd telefoonhoesje met het hele gezin erop!

Favoriete huisdier

"Wie is een brave jongen?"

Mijn vader heeft een hele speciale band met onze hond, jouw vader ook? Laat je vader altijd gevuld zijn met geluk door een foto van zijn hond op de achterkant van zijn telefoon te plaatsen. Hierdoor heeft hij altijd weer zin om hem te zien. Hij kan nu altijd zijn beste vriend bij zich hebben om door de moeilijke tijden op werk te komen. Het is net alsof hij de hond nooit thuis hoeft te laten!

Dit waren de ideeën voor Vaderdag. Heb jij nog meer leuke ideeën voor deze speciale Vaderdag? Laat hieronder een reactie achter!

Geef een reactie