Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

Ideeën voor een uniek iPad hoesje

Sinds deze gadget werd uitgebracht, is hij niet meer te missen in onze samenleving: de iPad. Sommigen gebruiken het voor werk, anderen om spelletjes op te spelen en weer anderen om het nieuws te lezen. Vandaag hebben we de leukste ontwerpen voor jouw iPad hoesje op een rijtje gezet, de meeste ontwerpen zijn gemaakt door bloggers waarmee wij hebben samengewerkt. Na 5 minuten lezen heb je weer een hoop inspiratie voor je eigen persoonlijke iPad hoesje!

Ipad hoesje

Cartoons

Waarom zou je niet de laatste gadgets combineren met jouw favoriete cartoons van vroeger? Een van de bloggers heeft dit super schattige ontwerp gemaakt van "Beauty & The Beast". Met zo'n hoesje word je altijd herinnerd aan jouw favoriete Disney film. Wij zijn verliefd op dit hoesje, jij ook?

iPad hoesje

 

Reizen

Iedereen houdt van reizen. Je mooiste vakantie herinneringen zul je nooit vergeten. Waarom zou je deze dan niet op een persoonlijk iPad hoesje plaatsen? Je kunt natuurlijk ook een mooie wereldkaart op het hoesje printen, zodat jij onthoudt naar welke plekken je allemaal nog op vakantie wilt.

iPad hoesje

 

 

Ruimte

Als jij geïntrigeerd bent door dingen die je niet kunt zien, dan ben je vast ook erg fan van de ruimte en astrologie. We zijn vast niet alleen in dit oneindige universum. De mensheid en aarde zijn maar een klein beetje in de grote ruimte. Dat geeft dit hoesje ook weer; een LEGO poppetje dat op de maan stuitert. Net als de ruimte, zijn jouw gedachtes ook oneindig. Waarom zou je jouw creativiteit niet testen en een uniek hoesje maken?

iPad Hoesje

 

Kinderen

Als laatste geven we je inspiratie voor een iPad hoesje met kinderen. Kinderen zijn het waardevolste bezit wat je kunt hebben, dus waarom zou je geen persoonlijk iPad hoesje maken met een foto ervan? Er is niets mooiers dan de lach van een kind!

iPad hoesje

 

Dit zijn de inspiratie bronnen van vandaag! Op onze site kun je vanzelfsprekend je eigen hoesje ontwerpen, zodat jouw iPad altijd goed beschermt is. Heb je een speciaal hoesje gemaakt? We would love to hear! Laat het ons weten in een reactie.

 

 

 

 

 

Geef een reactie