Blog

Ideeën voor Vaderdag!

Cadeautips voor Vaderdag!

Vaderdag komt er aan, weet jij echter nog niet wat jij je vader as. zondag moet geven? Geen probleem! Wij geven je enkele cadeautips.

1. Mölkky

Vaderdag Molkky Bron: Molkky

Ben jij al bekend met dit spel? Het heeft veel weg van bowlen, maar het is op een of andere manier veel leuker! Je kan dit spelen met je familie wanneer je thuis bent of op het strand tijdens de zomervakantie. De regels vind je hier. Het spel is verkrijgbaar vanaf €19,99 en mocht je heel handig zijn, dan kun je het ook zelf maken!

2. Een gepersonaliseerd telefoonhoesje met foto of design.

Father's Day Phone Case

Wat is leuker dan je vader een gepersonaliseerd cadeau geven? Mocht je dit lezen, dan zul je vast en zeker al geïnteresseerd zijn in een uniek telefoonhoesje. Ons nieuwe kurk hoesje is een perfect cadeau voor jouw vader. Ontwerp een hoesje met een foto van je familie, een schitterend landschap of van zijn favoriete voetbalclub. Je kan een telefoonhoesje ontwerpen vanaf € 14,95.

3. Geef je ouders een nacht onder de sterren

Vaderdag Bubble Bron: Valmakin

Als je ouders kunnen genieten van de natuur en ze kunnen zeker wat vrije dagen van werk gebruiken, geef je ouders dan een nacht onder de sterren! Met dit unieke cadeau kunnen zij de nacht doorbrengen in een lucht bubbel. Dit cadeau kost €90,- per nacht, maar dan heb je ook wel wat!

4. Een abonnement op een tijdschrift

Is jouw vader helemaal weg van voetbal of de nieuwste auto's? Geef hem een abonnement op een tijdschrift! Op deze manier kan hij lekker relaxen wanneer hij in zijn luie stoel zit. Er is niets beters dan hem iets geven waarbij hij zich lekker kan ontspannen. Zoek dan ook het beste tijdschrift voor hem en geef hem een abonnement cadeau.

Heb jij meer cadeautips voor Vaderdag? Laat het ons weten in een reactie, want wij zijn zeer benieuwd!

Geef een reactie