Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Informatie over Facebook spaces

Tegenwoordig zijn we meer en meer verbonden, de telefoon volgt ons overal in ons dagelijks leven, in onze gekke avonturen. We kennen allemaal Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat en we gebruiken de meeste van deze apps. Of het nu gaat om discussiëren, op de hoogte blijven of simpelweg verveling, deze zijn essentieel. Vandaag gaan we praten over wat de nieuwe manier van communiceren zou kunnen worden in de nabije toekomst.

Bron: https://www.facebook.com/spaces

Virtual reality (VR) is de laatste tijd in ieders gedachten aanwezig. Dit is ongetwijfeld een van de meest verwachte technologische ontwikkelingen van het afgelopen decennium. Mark Zuckerberg spreekt al heel lang over het concept.

Facebook heeft onlangs Spaces to the world geïntroduceerd, die zouden kunnen aankondigen dat virtual reality een belangrijk onderdeel van ons leven zal worden.

Facebook Spaces: hoe werkt het?

Facebook Spaces is een virtual reality-ervaring die kan worden gedeeld met maximaal drie Oculus Rift-bezitters (recentelijk gekocht door Facebook). Het basisprincipe is om met meerdere mensen in VR te kunnen chatten, via avatars in de stijl van Bitmojis.

De nieuwe manier van delen

Met Facebook Spaces kun je jezelf uitdrukken in het echte leven met je vrienden, om videolevens in VR te starten, om herinneringen en momenten uit het verleden of het heden te delen met verbeterde interactiviteit, waaronder virtuele levens, concerten met je avatars, enz. Alles is mogelijk! We kunnen ons dus alleen de impact voorstellen die deze innovatie zou kunnen hebben als deze door veel mensen zou worden overgenomen, de Skype-interviews zou kunnen vervangen, een professionele presentatie van thuis, je vrienden op onwaarschijnlijke plaatsen zou ontmoeten, etc.

Bron: cdn.businessinsider.nl

Ontwikkel je creativiteit in termen van creatie en bestemming

Teken, maak, bedenk het in realtime, je kunt alles ook delen na je creatieve sessie. Het is niet alles wat je kunt "gaan" naar elke plaats, wil je praten onder de zee? Geen probleem, een woestijn bezoeken of op een paradijselijk eiland zijn voor een klein gesprekje? Ga daarheen! De mogelijkheden zijn onbeperkt, daarvoor moet je gewoon een van de "ballen" in het midden van het platform selecteren om er te komen.

Bron: cdn.businessinsider.nl

Laat ons weten wat jij denkt over Facebook Spaces in een comment!

Geef een reactie