Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Inspiratie voor Carnaval

Zoals elk jaar zal er voor Carnaval een goed humeur op de planning staan. Op deze datum gaat iedereen terug in zijn kindertijd en spelen met kostuums, excentrieke make-up en feestelijkheden. Om tijdens de parade in de stemming te zijn en je fantasie tot uitdrukking te laten komen, moet je een kostuum idee vinden. Lees verder om onze beste kostuum ideeën voor carnaval en al onze tips voor het vinden van de perfecte rekwisieten te ontdekken.

Image result for carnaval

Ga in op de sfeer van het carnaval van Venetië

Het carnaval van Venetië is wereldwijd bekend en je zult absoluut in het thema verkeren door te kiezen voor een masker. Kleurrijk, feestelijk en origineel, deze Italiaanse maskers maken de sensaties tijdens carnaval.

Image de carnival, february, and italy

Kies voor de Hippie-stijl

Daar in kun je je fantasie de vrije loop laten, kiezen voor een heleboel accessoires, uit oude kleren kiezen met franjes om een totale Hippie look te creëren. Het is heel gemakkelijk om met deze stijl te spelen en het aan te passen om het origineel te maken, er bestaat een veelvoud aan combinaties. Bovendien is deze stijl steeds meer trendy en wordt hij op vele festivals aangetroffen. Het is aan jou om alles uit de kast te halen met make-up en accessoires in je haar, vergeet je zonnebril niet!

Image de friends, coachella, and bff Bron: Pinterest

Hier is een voorbeeld van een gepersonaliseerd hoesje die je kunt associëren met een Hippie-look.

Eenvoudig maar effectief

Misschien wil je niet uren shoppen om de perfecte outfit te vinden of wil je eenvoudig blijven terwijl je dit evenement viert. Hier is het ideale kostuum. Een outfit gemaakt van kleding die iedereen kan vinden in zijn kast, een witte huid, rode mond, wat accessoires en klaar. Op deze manier gebruik je kleding die je al hebt, blijf je eenvoudig en je kunt plezier hebben.

Pourquoi ne pas acheter un chapeau melon sur notre site et recréer ce… Bron: Pinterest

Vermom jezelf als een beroemde personage

Hier is de oplossing als je liever met iemand samenwerkt voor nog meer plezier. De vermommingen van het paar zijn talrijk en je zult een groot aantal beroemde duo's vinden om je te verkleden met een partner. Hier presenteren we je een van de meest bekende duo's, Mario en Luigi. Deze klassieke personages zijn tijdloos en zijn een jaarlijkse traditie tijdens carnaval.

Best Friend Halloween Costumes Ideas

Je kunt ook inspiratie krijgen van andere beroemde personages zoals Mickey en Minnie, de Simpsons ...

Hier is een voorbeeld van een aangepast hoesje voor een duo die je kunt maken bij GoCustomized.

En jij, hoe kleed je je aan voor het carnaval? Welk hoesje associeer je met je kostuum? Laat het ons weten in de comment!

Geef een reactie