Blog

Instagram direct

Niemand kan er meer omheen, Instagram is een hit en wordt door veel gebruikers gebruikt. Mensen delen massaal foto's van vakantie, feestjes of andere dingen die zij hebben mee gemaakt. Instagram komt echter met een nieuwe applicatie die los staat van de Instagram applicatie. Lees verder om er meer over te weten te komen!

Image result for instagram direct Bron: yrcharisma.com

Wat is Instagram Direct?

Instagram is bezig met het testen van een applicatie die gaat dienen voor privé berichten. Lezers die Instagram gebruiken zullen vast denken: ''Dit hebben we toch allang?''
Dat klopt, maar dit keer gaan zijn net zoals Facebook een app produceren die los staat van Instagram zelf. Het is te vergelijken met Facebook Messenger.

Wat voorn functies gaat het krijgen?

Instagram Direct zal een combinatie worden van berichten en snapchat functies. Hemal Shah (Instagram product manager) heeft laatst gezegd dat Instagram kijkt naar het plaatje van de whatsapp en snapchat klant. Daarin gaan ze een combinatie maken waarbij gebruikers snel alles kunnen delen met vrienden en familie.

Bron: Theverge

Wanneer is het beschikbaar?

Vanaf 7 December was de test applicatie al beschikbaar in zes landen waaronder Portugal, Turkije, Uruguay, Italië, Israel en Chili. Wanneer deze in Nederland gereleased wordt is nog de vraag, maar de geruchten gaan dat het eind December beschikbaar zal zijn in Nederland.

Bron: Theverge

Het is natuurlijk altijd leuk om gekke foto's te delen met vrienden en familie. Wist je dat bij GoCustomized gepersonaliseerde telefoonhoesjes en gadgets beschikbaar zijn? Deel nu je te gekke foto's van je vakantie of van een uit de hand gelopen feestje op een gepersonaliseerd telefoonhoesje of op 1 van onze te gekke gadgets.

Bluetooth speaker ontwerpen

Laat ons weten wat je vind van de nieuwe applicatie!

Geef een reactie