Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Instagram

 • Instagram direct

  Niemand kan er meer omheen, Instagram is een hit en wordt door veel gebruikers gebruikt. Mensen delen massaal foto's van vakantie, feestjes of andere dingen die zij hebben mee gemaakt. Instagram komt echter met een nieuwe applicatie die los staat van de Instagram applicatie. Lees verder om er meer over te weten te komen!

  Image result for instagram direct Bron: yrcharisma.com

  Lees verder

 • Een partnerschap aangaan met GoCustomized

  Hier bij Gocustomized bieden wij niet alleen fantastische kwaliteits producten aan, waarbij de klant het product kan aanpassen naar eigen smaak. Wij hebben ook het doel om mensen, websites en bedrijven te vinden met wie wij een partnerschap aan kunnen gaan. Wilt u meer weten over onze samenwerkingen? Blijf dan lezen!

  1) Blog Partnerschap

  Een van onze belangrijkste activiteiten is het zoeken van bloggers waarmee wij kunnen samenwerken. Meestal contacteren wij mensen die ons interesse wekken, hierbij bieden wij een of meer van onze producten aan om te proberen in ruil voor een recensie op hun blog. Op deze manier kunnen we een samenwerking aanbieden die voor allebei een positieve werking zal hebben: de gekozen blogger heeft de mogelijkheid om de kwaliteit van onze producten te ervaren, terwijl Gocustomized meer zichtbaarheid en potentiële nieuwe klanten krijgt. Neem een kijkje naar de post die voor ons is geschreven door een van de bloggers waarmee wij samenwerken.

  2) Instagram Partnerschap

  Instagram is tegenwoordig een van de meest populaire en gebruikte sociale media. Maar het is ook een perfecte manier om ons bedrijf en onze producten te leren kennen, zoals onze fantastische customized hoesjes, die u kunt vinden op onze website! Net als bij blogs zoeken we de beste Instagram profielen om onze producten te presenteren, in ruil voor een bericht op hun pagina. Op deze manier helpen wij mensen die op zoek zijn naar producten zoals die van ons.. Om een ​​idee te krijgen hoe we met Instagram werken, zie volgende post.

  3) Co-Branding

  Dit soort samenwerking is misschien het mooiste, omdat het samenwerkingen creëert met andere bedrijven en onze inspanningen te combineren om iets prachtigs te bereiken. Met deze partnerschap kunnen we competities creëren en onze producten presenteren aan nieuwe klanten. We kunnen gebruik maken van originele ideeën om onze klanten de juiste inspiratie te bieden voor het ontwerpen van eigen hoesjes. Kijk eens naar één van onze meest succesvolle samenwerkingen - met The Black Notes Diary. Dankzij deze samenwerking hebben we hun fantastische ideeën kunnen gebruiken om customized hoesjes te maken met hun ontwerpen. Daarnaast, kunt u ook deze afbeeldingen gebruiken om uw eigen aangepaste cover te creëren!

  The Black notes

  Als u geïnteresseerd bent in samenwerking met ons, wacht dan niet, neem contact op met ons bedrijf. We willen graag een positieve samenwerking met u aan gaan!

 • WhatsApp stories

  De nieuwe WhatsApp status

  We verheugen ons al een paar weken op de nieuwe whatsapp status. De oude whatsapp status, waar we konden schrijven wat we voelen, denken of maken. Maar nu kunnen we een foto of een video in onze status uplouden. Zo kun je nog steeds laten weten wat je doet, denkt of maakt maar nu op een meer persoonlijke manier. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder..

  whatsapp-promo

  Lees verder

 • GoCustomized social media

  Bekijk welke social media sites wij allemaal gebruiken, volg ons, en mis niks!

  Het gebruik van sociale netwerken is in de afgelopen jaren flink gegroeid en het lijkt erop dat dit alleen maar meer zal worden. Social media helpen ons om contact te houden met mensen van vroeger en vandaag, en geeft ons de kans om onze favoriete celebs te volgen. Naast familie, vrienden en bekendheden, kunnen we ook in de gaten houden wat bedrijven over de hele wereld aan het doen zijn!

  Social Networks GoCustomized

  Bij GoCustomized geloven we dat het erg belangrijk is om te laten zien wie wij zijn en wat we doen als bedrijf. Voor ons is het gebruik van social media bijna net zo belangrijk als de website zelf. Ons doel is een community te vormen van volgers die dezelfde passies delen als ons! Wij zijn op vele manieren actief op sociale netwerken zodat bezoekers en klanten informatie kunnen vinden over ons bedrijf en over onze producten. In deze blog kun je lezen welke sociale media we allemaal gebruiken!

  Lees verder

 • Wat is de beste manier om foto's te maken?

  Vandaag de dag houd iedereen ervan om foto's te nemen. Of het nou met een smartphone of een professionele digitale camera is. Het is belangrijk om de basisregels voor het nemen van een foto te weten.

  Met behulp van diverse technieken die we hieronder bespreken, zult u in staat zijn om de perfecte foto te nemen die u kunt gebruiken voor uw persoonlijke telefoonhoesje.
  foto's b

  Lees verder

5 artikel(en)