GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

iOS

 • Apple Watch 2: Wat wij tot nu toe weten

  De geruchtenmolen draait op volle toeren als het gaat om de Apple Watch 2. Dat verbaasd ons overigens niet, want als het om Apple gaat dan zijn er altijd volop geruchten te vinden. Vandaag de dag wordt er druk gespeculeerd over de nieuwste Apple watch. Volgens velen gaat dit high-tech horloge de smartwatch markt op zijn kop zetten.

  Echter, wanneer wij deze Apple Watch 2 mogen verwachten is niet bekend. De verwachting was dat de Apple Watch 2 in maart zou worden aangekondigd. Dit is niet gebeurd tot teleurstelling van de velen fans. Deze blijven echter hoopvol en verwachten de release van het horloge tussen de maand juni en september. Gezien deze periode zou dat betekenen dat de Apple Watch 2 twee jaar na dato wordt gelanceerd na de release van zijn voorganger.

  Lees verder

 • Apple vs. Samsung

  Apple vs. Samsung: Wat is de beste keuze?

  Apple bron: knowyourmobile.com

  Iedereen weet dat Apple en Samsung de grootste bedrijven zijn in de smartphone industrie. Apple en Samsung zijn namelijk al jaren concurrenten als het gaat om de eerste plek in deze markt. Apple ging jaren lang aan de leiding in deze felle concurrentie strijd. Echter, door tegenvallende cijfers en de opmars van Samsung ligt deze strijd volledig open. Wat is dan de beste keuze voor jou? Wij schrijven over deze felle concurrentie strijd en zetten het een en ander op een rijtje. Want afhankelijk van welke telefoon jij kiest zul jij wellicht ook een telefoonhoesje ontwerpen.

  Lees verder

 • Top 5 chat apps voor smartphones

  Welke chat apps zou je moeten downloaden?

  Hoe belangrijk zijn deze chat apps nou eigenlijk? We gebruiken het vanaf het moment dat wij wakker worden en vallen er zelfs mee in slaap. Waarschijnlijk zijn ze het belangrijkste om ons te kunnen voorzien in het communiceren met andere. Het probleem van deze chat apps is dat er tegenwoordig zo veel zijn. Je wordt haast overspoeld met de laatste applicaties, terwijl ze verdomd veel lijken op de apps die al bestaan. Welke chat apps zijn dan eigenlijk het beste? Wij hebben een lijstje gemaakt met onze populaire chat apps!

  Chat AppsWhatsApp

  Tegenwoordig gebruikt iedereen WhatsApp. WhatsApp is een cross platform wat beschikbaar is voor iOS, Android en Windows Phone. Facebook is daarnaast de eigenaar van WhatsApp sinds februari 2014.  Het is waarschijnlijk met verre weg de meeste populaire chat app met 1 miljard gebruikers vanaf februari 2016. Het mag daarnaast geen verrassing worden genoemd dat WhatsApp populair is. Het is namelijk tevens een van de oudere apps op het top 5 lijstje van chat apps. De app heeft voortgebouwd op het succes dat zij hadden door steeds meer nieuwe functies toe te voegen zoals voice chat, video berichten, het delen van foto's en het blijven verbeteren van de software. In het begin van dit jaar introduceerde zij een web WhatsApp versie, die te gebruiken is met een Google Chrome extensie.

  Lees verder

 • Nieuwe functies maken Snapchat nog leuker!

  De nieuwste Snapchat functies

  Miljoenen mensen maken gebruik van Snapchat of hebben er in ieder geval van gehoord. Door middel van Snapchat kan je snapshots sturen van maximaal 10 seconde. Daarnaast is het aan jou of je deze foto's deelt met slechts één iemand of met al je vrienden op snapchat. Het is namelijk mogelijk om een foto te delen als jouw verhaal op Snapchat. Zo kun je in een klap alle mensen op de hoogte brengen van jouw snapchat avonturen. De populaire app beschikt inmiddels over enkele nieuwe functies die het gebruik van Snapchat nog leuker maken.

  3D Emoji
  Door de nieuwste functies kun je nu gebruik maken van 3D Emoji's. Deze Emoji's kunnen zich namelijk aanpassen aan jouw bewegingen. Het is ook mogelijk om meerdere emoji's te gebruiken in een video. Het is tevens heel simpel om te doen. Wanneer je een video hebt opgenomen, plaats je enkele emoji's in de video en bepaal welke bewegingen zij moeten volgen. Het is daarnaast ook mogelijk om de emoji's te gebruiken zoals je gewend bent. De keuze is aan jou. Wees creatief en gebruik je meest creatieve snapchat voor het ontwerp van je telefoonhoesje!

  Snapchat bron: Phonandroid.com

  Lees verder

 • Wat is WhatsApp end-to-end-encryptie?

  WhatsApp end-to-end-encryptie

  WhatsApp heeft de nieuwe end-to-end-encryptie gelanceerd! Het gele bericht bovenaan een app gesprek is jou vast ook opgevallen, maar wat is het eigenlijk precies en wat betekent dat voor het gebruik van Whats app? Wij schrijven vandaag over de nieuwste functie van de populaire chat-app.

  WhatsApp Bron: PRADHANMANTRIYOJANA.CO.IN

  Lees verder

 • Geruchten over de iPhone 7 en 7 PLUS

  Zal Apple een iPhone 7 en 7 PLUS aankondigen?

  De maand september is nog ver weg, maar toch doen er al vele geruchten de ronde over een nieuwe iPhone lancering rond deze maand van het jaar. Volgens de geruchten gaat het om een iPhone 7 en iPhone 7 PLUS, maar wat weten wij nou eigenlijk over deze iPhone geruchten?

  Zo lang iedereen zich kan herinneren organiseert Apple elk jaar een event in de maand september. Velen verwachten dan ook dat het dit jaar niet anders zal zijn. Ondanks de introductie van de kleinere formaten in de vorm van een iPhone SE en iPad Pro 9.7, kijkt iedereen uit naar het Apple event later dit jaar. September is namelijk normaal gesproken de maand dat Apple een nieuwe iPhone aankondigt en daarom verwachten veel mensen de iPhone 7 en de iPhone 7 PLUS. Daarnaast zullen er waarschijnlijk ook andere aankondigingen worden gedaan, het zou hierbij gaan om de iPad, MacBook en iOS 10.

  Bron: Business Korea Bron: Business Korea

  Lees verder

 • Review: iPhone SE

  Als we de nieuwe generatie Apple-apparaten vergelijken valt de iPhone SE meteen op. Want op het eerste gezicht ziet de iPhone SE eruit als een exacte kloon van de iPhone 5S. Wat is nou precies het verschil tussen de iPhone SE en een meer recente telefoon als de iPhone 6S?

  iPhone SE Bron: Justin Sullivan, Getty Images

  Goedkoper dan de iPhone 6S
  De iPhone SE is beschikbaar vanaf 31 maart in vele landen over de hele wereld. Het nieuwe model wordt gepresenteerd als een betaalbare variant binnen de Apple serie’s. De versie met 16GB is te verkrijgen voor €489,-. Als klanten meer opslagruimte wensen moeten ze €100,- meer uitgeven voor de versie van 64 GB. Het nieuwe 4-inch model is zonder twijfel aantrekkelijk in prijs in vergelijking met de iPhone 6S, die maar liefst €749,- kostte na release.

  Lees verder

 • Wat je moet weten over de iPad Pro 9.7

  Groot, groter, iPad Pro 9.7.

  Van groot, groter, grootst blijkt geen sprake, want het lijkt er op dat Apple zich wederom focust op kleinere formaten. Na de aankondiging van de iPhone SE is nu ook de iPad Pro aan de beurt. Apple kondigde op 21 maart namelijk de iPad Pro 9.7 aan. Waar deze tablet eerst beschikbaar was met een 12.9 inch scherm, is er nu dus ook de keuze uit een 9.7 inch scherm. Dat groter niet altijd beter hoeft te zijn blijkt uit de reacties, deze zijn namelijk louter positief over het kleine broertje van de iPad Pro 12.9. Deze wordt geroemd om het scherm en de kwaliteit van het design. Daarnaast zou de 12-megapixel camera de beste camera, in een iPad, tot nu toe zijn. Sommigen noemen de iPad Pro 9.7 zelfs de beste tablet die je momenteel kunt aanschaffen.

  iPad Pro 9.7 Bron: Apple.com

  Lees verder

8 artikel(en)