Blog

iPhone 6

 • GoCustomized X Femme Actuelle competitie

  Vanaf 1 augustus tot en met 28 augustus kan je meedoen aan de GoCustomized x Femme Actuelle zomer competitie! Hierbij maak je kans op een van de 50 prijzen die wij aanbieden in samenwerking met Femme Actuelle!

  Femme Actuelle

  GoCustomized x Femme Actuelle

  Femme Actuelle publiceert wekelijks een magazine met de laatste berichten over mode, beauty, koken, tuinieren en nog veel meer. Zij hebben daarnaast besloten om samen te werken met GoCustomized in de vorm van een competitie voor al onze fans!

  Lees verder

 • Wie had dat gedacht: Een kurk hoesje!

  Het kurk hoesje is verbazingwekkend mooi!

  Wanneer je vriendinnen op de grond liggen omdat zij teveel wijntjes op hebben, dan weet je dat het tijd is om de fles te sluiten. Natuurlijk gebruik jij een kurk om de fles te dichten, want jij weet ook dat de wijn daardoor in contact kan blijven met zuurstof. Op deze manier blijft de wijn smaakvol en kun je de volgende keer gewoon weer een van je smaakvolle wijnavonden houden. Wat jij vast niet wist is dat kurk ook prima fungeert als telefoonhoesje!  Daarom kun jij bij GoCustomized een uniek kurk hoesje ontwerpen! Kurk is namelijk uitstekend materiaal om de telefoon te beschermen tegen vervelende krasjes. Daarnaast is het kurk hoesje met een eigen ontwerp een absolute eye-catcher.

  Kurk hoesje GoCustomized kurk hoesjes

  Lees verder

2 artikel(en)