Blog

iPhone 7 geruchten: De ontwerp cyclus

September komt er weer aan, voor veel Apple fans betekend dit dat er een nieuwe iPhone uitkomt. We hebben het al vaker over dit onderwerp gehad en gepraat over de vele veranderingen, zoals dat de koptelefoon aansluiting verplaatst is naar de Lightning Connector. Er is meer informatie vrijgekomen over het ontwerp van de telefoon! Als je van plan bent om een iPhone 7 te kopen, denk er dan wel aan om deze goed te beschermen met jouw persoonlijke telefoonhoesje!

iphone 7 Afbeelding van Jermaine Smit

 

iPhone 7 Ontwerp Cyclus

Wordt niet té enthousiast, het staat nog niet vast. Eigenlijk is het erg slecht nieuws voor Apple fans. Doorsnee verandert Apple het ontwerp van hun telefoons iedere 2 jaar. De iPhone 4 en 4S kwamen uit in 2010 en 2011 met hetzelfde ontwerp. Twee jaar later kwam de iPhone 5 en 5S met weer een nieuw design. In 2014 en 2015 kwamen de laatste telefoons van Apple uit, de iPhone 6 en 6S in weer een ander jasje.  Dan is het toch logisch dat Apple nu ook weer een nieuw ontwerp heeft gemaakt voor hun telefoons? Fout.

 

Apple heeft besloten om het een en ander te veranderen aan de ontwerp cyclus. Zoals eerder gezegd, Apple veranderd normaal gesproken het ontwerp iedere twee jaar, maar nu blijkt dat anders, volgens geruchten. Ze zullen nu een 3 jarige ontwerp cyclus hanteren. Als we de geruchten moeten geloven dan wordt de iPhone 7S pas in een nieuw jasje gestoken en niet de iPhone 7.

 

Maar niet getreurd, Apple zal nog steeds kleine wijzigingen in het ontwerp doorvoeren. De iPhone 7 zal waarschijnlijk een glazen achterkant hebben net zoals de iPhone 4.

 

Daarnaast hebben wij ook ter oren gekregen dat er nog een ander iPhone model uitgebracht wordt, genaamd de iPhone 7 Pro. Normaal gesproken brengt Apple een normaal model en een PLUS model uit. Maar volgens onderstaande foto, een iPhone met de grote van de PLUS zal worden uitgebracht met een dual-lens camera. Deze type camera’s worden steeds populairder, het is logisch dat Apple daarom een telefoon op de markt brengt met deze camera.

iPhone 7 Pro Afbeelding van Nowhereelse.fr

 

Wat denk jij? Is deze foto echt of nep? En wat vind jij van de ontwerp keuze van Apple?

Geef een reactie