GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Review: iPhone 7

Er was een grote hype rondom deze telefoon; er waren veel haters, maar ook veel mensen die niet konden wachten om deze telefoon te kopen. In september hebben wij al een review blog geschreven over deze nieuwe telefoon, deze kun je hier lezen.  Maar hoe bevalt de telefoon nu? Drie maanden nadat de nieuwe telefoon werd uitgebracht gaan we een kijkje nemen of alle verwachtingen zijn uitgekomen. Vandaag een iPhone 7 review.

iPhone 7 review Afbeelding van Apple.com

iPhone 7 Review

We kunnen alvast een statement maken: Het is de beste iPhone ooit gemaakt. Maar toch zijn er op sommige vlakken niet immense verschillen met de iPhone 6. De grootte van het scherm en de telefoons zijn tenslotte hetzelfde. Gelukkig heeft de iPhone 7 wel een betere hardware en komt ook met een opslag van 32 GB.

 

Het design van de iPhone is heilig. Veel iPhone gebruikers kiezen juist voor deze telefoon omdat het een elegante uitstraling heeft; weinig knopjes met een groot scherm. Gelukkig is er qua uitstraling niet veel veranderd, behalve de verschillende kleuren die er beschikbaar zijn. Naast een gewone zwarte versie van de telefoon, kun je ook kiezen voor de optie Jet Black. Deze versie heeft een matte finish, waardoor je  minder vlekken op de telefoon zou kunnen zien (wij hebben helaas niet ondervonden dat dit minder wordt). Het voordeel van een iPhone is wel, dat deze relatief klein is in vergelijking met andere telefoons op de markt.

 

iPhone 7 review Afbeelding van Apple.com

Volgens Apple zelf is het beeldscherm op de iPhone 7 “The brightest, most colorful iPhone display yet.” En dit is zeker waar. Het is het helderste LCD beeldscherm wat we tot nu toe hebben gezien maar helaas heeft het het AMOLED beeldscherm nog niet overtroffen.

iphone 7 review Afbeelding van pocketnow.com

Waar wij van onder de indruk zijn is dat de telefoon geheel waterdicht is en wel een half uur lang op 1m diepte kan blijven zonder kapot te gaan. Ook het geluid en de batterij van de telefoon zijn wij erg over te spreken!

 

Heb jij al een iPhone 7? Vergeet dan niet hem goed te beschermen met een gepersonaliseerd telefoonhoesje! Wat vond je van deze iPhone 7 review? We horen het graag in een reactie!

Geef een reactie