Blog

iPhone 7S Geruchten

Vorige week vertelden we je in deze blog wat wij vinden van de iPhone 7, drie maanden na de release. Maar wat is Apple zonder geruchten? We zien al nieuwe iPhone 7S geruchten ontstaan. Lees verder voor meer informatie over de mogelijke release datum van de nieuwe iPhone, geruchten en functies!

iPhone 7s geruchten Afbeelding van Macworld.co.uk

Sinds de release van de iPhone 4S, kwam er bijna elke herfst wel een nieuwe iPhone uit. Daarom verwachten wij dat volgend jaar rond september de nieuwe telefoon van Apple op de markt zal komen. Van de naam zijn we nog niet zeker. Vaak krijg je het jaar na de eerste versie van de telefoon (iPhone 4/5/6/7) een verbeterde versie met ongeveer dezelfde naam als het jaar ervoor (iPhone 4S/5S/6S/?). Het zou kunnen dat de traditie volgend jaar wordt overgeslagen omdat er geruchten gaan dat Apple direct zal over gaan naar een iPhone 8. Dit komt omdat in 2017 de iPhone 10 jaar bestaat!

 

iPhone 7s geruchten Afbeelding van Macworld.co.uk

Het uiterlijk van de iPhone 7S zal waarschijnlijk minder lijken op dat van de twee voorgangers. We verwachten dat Apple eindelijk het design gaat veranderen. Een grote verandering die al plaats heeft gevonden is het verwijderen van de koptelefoon aansluiting. Nu gaat er het gerucht dat binnenkort ook de home-knop verwijdert zal worden. De knop kan dezelfde plaats innemen en alleen verschijnen als de persoon deze ook echt nodig heeft, door middel van het TouchID op de iPhone. De nieuwe iPhone 7S zal daarnaast waarschijnlijk glas aan de voorkant en aan de achterkant van de telefoon hebben.

iPhone 7s geruchten kleur Afbeelding van Macotakara.jp/blog

Ook gaan er iPhone 7S geruchten, dat deze beschikbaar zal zijn in deze vijf standaard kleuren: silver, rose gold, gold, black en jet black. Daarnaast gaat er ook een roddel dat hij in het rood beschikbaar zal zijn!

 

Nieuwe features

Een van de nieuwe functies van de iPhone 7S zal waarschijnlijk zijn dat je deze draadloos kunt opladen. De Apple Watch kan al draadloos worden opgeladen door een metalen achterkant, maar Apple experimenteert nu ook met hetzelfde metaal in telefoons.

iPhone 7s geruchten Afbeelding van Macworld.co.uk

 

Wat vind jij van deze nieuwe geruchten? Laat het ons weten in de comments!

 

Geef een reactie