GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

iPhone versus Samsung: wie gaat er winnen?

Binnenkort zal Samsung's nieuwste telefoon, de S10, worden uitgebracht. Om deze uitgave dienovereenkomstig te vieren, hebben we een kleine verrassing voor je klaargemaakt. Lees hier meer over als we het beruchte debat 'iPhone en Samsung' benaderen.

 

Apple en Samsung zijn veruit de grootste producenten van smartphones. Als directe concurrenten vechten beide bedrijven om dominantie op de smartphonemarkt. Al vele jaren is Apple toonaangevend in de categorieën creativiteit en kwaliteit, terwijl Samsung meer producten verkoopt. Wat is jouw keuze? Dit artikel behandelt het debat 'iPhone versus Samsung' en inspecteert nauwlettend hun nieuwste respectieve smartphones. Dan weet u met zekerheid welk merk voor u het meest geschikt is en voor welke telefoonshoesje met foto uw moet kiezen


Apple

Het Amerikaanse bedrijf staat bekend om zijn moderne ontwerpen en betrouwbaarheid. Er was een tijd dat geen enkel ander bedrijf kon concurreren met de innovatie van Apple. Toen Steve Jobs de eerste iPhone aankondigde, die ook een van de eerste smartphones was, kon niemand de enorme effecten voorspellen die dit zou hebben op de markt voor mobiele telefoons. Vandaag, meer dan 12 jaar later, is Apple nog steeds een topspeler in de mobiele telefoonindustrie. Recentelijk zijn er echter klachten dat Apple niet meer zo veel gaat innoveren, maar gewoon probeert de winst te maximaliseren. Uiteraard wil Samsung dit ook, maar geen enkel bedrijf ter wereld heeft een fanbase zoals Apple. De lange wachtrijen voor Apple-winkels aan het begin van de verkoop van iPhone X en iPad Pro 2018 spreken voor zich.

 

 

 

 

 

 

Samsung

In het begin leek het er niet op dat Samsung zich kon handhaven tegenover andere Android-concurrenten, aangezien de meeste klanten niet zo dol waren op het goedkope uiterlijk van de vroege Samsung-modellen. Na de releases van de Galaxy S6 en S7 is deze perceptie verleden tijd en heeft Samsung zichzelf gevestigd op de smartphonemarkt. De Samsung Galaxy S10 werd vooral geprezen om zijn ontwerp en vele functies. In tegenstelling tot Apple, probeert Samsung nog steeds verder te innoveren in plaats van te rusten.

 

iPhone versus Samsung

Om verdere conclusies te trekken over de meest recente ontwikkelingen die deze twee smartphone giganten hebben gemaakt, zullen we hun beste apparaten inspecteren. Tromgeroffel alstublieft! De iPhone X vertegenwoordigt Apple, terwijl de Galaxy S10 Samsung vertegenwoordigt.

 

 

 

Specificatie

-Wanneer het om herinnering aankomt, neemt Samsung de kroon. Er zijn apparaten met 128GB, 512GB en zelfs 1TB (!) Intern geheugen beschikbaar. Daarnaast is het RAM geheugen van 6-12GB, zelfs als je computers van topklasse te schande maakt.

- De iPhone X kan dit alleen weerstaan ​​met interne geheugens van 64GB en 256GB.

 

Ontwerp

Beide merken omarmen een eenvoudig, elegant ontwerp. Het verwijderen van knoppen en het grote weergavegebied van hun telefoons zijn een duidelijke indicator voor hoe smartphones er in de toekomst uit zullen zien.

 

 Tonen

Met 6,66 inch heeft de S10 X het grotere scherm. De iPhone X heeft een 5,8-inch display. De S10 heeft ook de hogere resolutie met 1440x2960 ​​pixels, terwijl de iPhone een resolutie van 1125x2436 pixels heeft

 

Camera

De iPhone heeft een 12 MP dubbele camera en is in staat om 4K-video's te nemen en heeft ook een gezichtsherkenning. De Galaxy zelf heeft 4 camera's met elk 16MP, waarvan er twee aan de voorkant zijn die selfies in het donker kunnen nemen.

 

iPhone versus Samsung?

Na alle genoemde feiten bekeken te hebben, lijkt het alsof de Galaxy S10 de prijs wint tegen de iPhone X. Voor een vergelijkbare prijs krijg je gewoon meer waar voor je geld terwijl je niet hoeft te betalen voor het legendarische Apple-logo.


Of het nu iPhone of Galaxy is, telefoonhoesjes met fotos erop is altijd een MUST om je telefoon te beschermen!

 

Hier is de verrassing!

 

Lees de volgende blogs om altijd op de hoogte te blijven:

 

DE BESTE SMARTPHONES van 2018

 

GECUSTIEERDE KORTINGSCODES

Geef een reactie