Blog

Je eigen telefoonhoesje ontwerpen

Wij van GoCustomized maken het je mogelijk om je eigen telefoonhoesje snel en eenvoudig te ontwerpen. We willen dat je in staat bent om een ​​persoonlijk en uniek telefoonhoesje te ontwerp. Als je verder leest laten we je zien hoe je een zelf ontworpen telefoonhoesje kunt maken.

Start: kies je telefoonmodel en het gewenste hoesje

Allereerst kies je je telefoonmodel uit en je gewenste hoesje. We bieden verschillende soorten hoesje aan: hard cases, soft cases, leren cases, portemonnee-cases, tough cases en houten cases.  De hoesjes zorgen ervoor dat je telefoon wordt beschermd van krassen en storen. Op deze manier ontvang je niet alleen een hoesje die je telefoon beschermd, maar ook een hoesje die je zelf hebt ontworpen met je eigen foto erop.

Stap 1: Kies een kleur

Voordat je begint met het ontwerpen van je eigen telefoonhoesje, kun je ervoor kiezen in welke  kleur je het hoesje wilt hebben. De gekozen kleur zal zichtbaar zijn op de delen van het hoesje die niet door de foto worden bedekt.

Door de juiste kleur te kiezen, kun je het telefoonhoesje er persoonlijker en unieker uit laten zien.

make your own phone case step 1

Stap 2: upload een foto 

Dit is de  belangrijkste stap om je eigen telefoonhoesje te ontwerpen: een foto uploaden. Je kunt je eigen foto, ontwerp, logo of tekening rechtstreeks vanaf je computer uploaden of  van Instagram en Facebook. Naast het kiezen van je eigen foto, kun je ook kiezen voor GoCustomized ontwerpen. Hou rekening mee het volgende: hoe hoger de kwaliteit van de foto, hoe beter het resultaat! We raden je daarom aan om ervoor te zorgen dat de foto die je upload zo groot mogelijk is (tot 10 MB) en een PNG-, JPEG- of GIF-indeling heeft. In onze gebruiksvriendelijke customizer kun je de foto vergroten of verkleinen, roteren en verplaatsen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat het hoesje er naar wens uitziet.

make your own phone case step 2

Stap 3: kies een lay-out

Na het uploaden van je foto kun je ook een lay-out kiezen. Dit geeft je de mogelijkheid om meerdere foto's te gebruiken voor op je telefoonhoesje.

make your own phone case step 3

Stap 4: teksten en effecten 

Wanneer je je eigen telefoonhoesje ontwerpt, kun je snel en eenvoudig een tekst toevoegen met verschillende lettertypen. Je kunt bijvoorbeeld een belangrijke datum toevoegen. Dit maakt je zelf ontworpen telefoonhoesje nog unieker. Om je tekst te wijzigen, klik je in het ontwerp op het tekstblok. Bewerk de tekst totdat je helemaal tevreden bent met het resultaat.

make your own phone case step 4

Stap 5: plaats je bestelling

Nadat je klaar bent met het ontwerpen van je telefoonhoesje, ben je klaar om je bestelling te plaatsen.Voordat je je bestelling plaatst, moet je ervoor zorgen dat alles naar wens is. Nu je klaar bent met het ontwerpen van je telefoonhoesje, kun je deze officieel bestellen! We zullen je telefoonhoesje zo snel mogelijk produceren en naar je toe verzenden. Als je vragen hebt tijdens je bestelling of tijdens de levering, stuur ons dan een e-mail naar support@gocustomized.nl

Begin nu en ontwerp je eigen telefoonhoesje bij GoCustomized!

Geef een reactie