Blog

Kostuum ideeën voor Halloween

Halloween komt eraan! Het feest is een oude traditie dat kinderen en volwassenen op zoek laat gaan naar snoep in een angstaanjagend kostuum. Halloween is het leukste te vieren in een kostuum. Lees meer om kostuum ideeën op te doen en je buren angstig te maken!

Bron: Paraloscuriosos

Gezicht schildering

Bron: Vorana

Een kostuum met make up vergt veel tijd en moeite maar het resultaat is het zeker waard! Dit geeft je de mogelijkheid om de show te stelen in jouw buurt. Als dit kostuum jou leuk lijkt vergeet dan niet een gepersonaliseerd iPhone hoesje te ontwerpen die past bij je make up!

Geef je huisdieren een outfit

Bron: Trucosyastucias

Je huisdieren hebben ook het recht om een angstaanjagend kostuum aan te hebben. Ze kunnen je ook nog is helpen om extra snoepjes te verzamelen. Als je ze schattig vind met een kostuum aan, is ook nog is het moment om een gepersonaliseerd telefoonhoesje te ontwerpen met een foto van hen.

Alien Zombie Kostuum

Bron: Pinterest

Het idee hierboven heeft enkele investeringen nodig. Het kostuum is erg prijzig maar het effect en reacties zullen geweldig zijn. Natuurlijk zijn er verschillende kostuums die je kan gebruiken, zoals The Walking Dead, Breaking Bad of Alien (kostuum hierboven).

Bij GoCustomized kun je nog iets extra’s geven aan je outfit. Maak je eigen angstaanjagende Halloween hoesje via GoCustomized!

Wat gaan jullie dragen tijdens Halloween? Laat het ons weten!

Geef een reactie