Blog

Review GoCustomized!

Ben jij tevreden met je gepersonaliseerde hoesje of gadget van GoCustomized en wil je dit graag aan de buiten wereld laten weten? Dat kan! GoCustomized reviews zijn handig om te weten te komen of jij op de juiste site het nieuwe hoesje van jouw telefoon besteld. Er zijn verschillende manieren om te laten weten wat jij van ons bedrijf vindt. Lees gauw verder om erachter te komen op welke manier jij je mening kan achter laten en hoe dit in zijn werk gaat.

Foto van: instagram

Kiyoh reviews 

Kiyoh is een beoordelingssite waarop je de pluspunten en de minpunten van GoCustomized kan benoemen. Via deze link kun je kijken hoe de klanten van GoCustomized ons beoordelen: https://www.gocustomized.nl/reviews . Kiyoh werkt met cijfers op een schaal van 1 tot 10. Gemiddeld staan wij op Kiyoh een 8.4. Alle extra beetjes helpen natuurlijk! Wil je ook graag reviews geven op Kiyoh over ons? Stuur ons dan even een mail, dan zorgen wij ervoor dat je hiervoor een link doorgestuurd krijgt. Mocht er iets mis zijn met je hoesje of gadget, twijfel dan niet en laat het ons weten via de volgende mail:  support@gocustomized.nl. We helpen je via deze mail graag verder tot een geschikte oplossing zodat je uiteindelijk helemaal tevreden kan zijn met onze service, ons bedrijf en natuurlijk het belangrijkste je hoesje of gadget.

Google reviews

Op Google reviews kun je ook je mening over GoCustomized achter laten. Dit gaat in zijn werk door middel van sterren. 5 sterren betekend geheel tevreden en 1 ster betekend geheel ontevreden. Mocht je nou geheel ontevreden zijn over jouw product stuur dan gerust een mail naar: support@gocustomized.nl, we helpen je daar graag verder!

 

Social media reviews 

Iedereen houd zich ermee bezig, social media! Je kunt gemakkelijk foto's delen vrienden laten weten waar je bent en contact houden met wie je maar wil en wanneer je maar wil. Klanten van GoCustomized posten vaak foto's van het hoesje die ze vaak al de volgende dag hebben ontvangen.  Hieronder kun je een foto zien van een subtiele maar leuke Facebook post! Je kunt natuurlijk ook via Instagram of Twitter laten weten wat je van ons vind. Bloggers schrijven ook vaak over onze producten en service hier een link met voorbeelden: https://www.gocustomized.nl/blogreviews

 

Wil jij nou ook je mooie ontwerp met de wereld delen of heb je iets leuks te zeggen over GoCustomized? Laat het ons dan weten in de comments hieronder en wees niet bang om iets te posten op social media, Kiyoh of Google reviews.

 

Geef een reactie