Blog

Le Closet X GoCustomized Samenwerking

We zijn altijd blij met nieuwe samenwerking, maar deze vonden wij toch wel heel bijzonder. Het merk Le Closet is een startende onderneming die graag aangepaste kleding en accessoires voor alle klanten aanbiedt.

Le Closet x GoCustomized 1

Le Closet x GoCustomized

Le Closet is een Frans merk dat werd gelanceerd in April 2014 en kwam met een zeer uniek merk concept. Het hele idee achter dit speciale merk is om u te helpen met uw garderobe te herdefiniëren. Zodra je ze heb geïnformeerd over jouw lichaamsmetingen, zorgen hun voor een nieuwe freshe look. Je krijgt toegang tot een grote catalogus van kleding voor slechts € 49,50 per maand!

Als jouw lichaamsafmeting bekend zijn bij Le Closet, zullen hun een pakket van 2 tot 3 kledingsartikelen voor jou samenstellen. De kleding die je krijgt toegestuurd hoef je niet perse te kopen, het is namelijk ook mogelijk om het retour te zenden. De stylisten krijgen door deze manier steeds meer een beeld van uw stijl en zullen hier in het vervolg rekening mee houden.

GoCustomized is een Nederlands merk dat werd gelanceerd in mei 2012 en bekend staat om zijn gepersonaliseerde telefoonhoesjes. Het doel is erg simpel, jouw telefoonhoesje beschermen in stijl. Keuze uit een zeer breed assortiment denken aan een hard case, soft case, portemonnee hoesje of een hoesje van kurk. Daarnaast kan je jouw favoriete foto uploaden in de gebruiksvriendelijke ontwerpmodule en bewerken tot dat je tevreden bent. Jouw telefoonhoesje is vervolgens van top tot teen beschermd voor een lage prijs van 14,95 euro.

Zo zal je vanaf nu de mogelijkheid hebben om uw telefoon af te stemmen op uw outfit.
Gepersonaliseerde telefoonhoesjes zijn natuurlijk het perfecte mode-accessoires.

De perfecte samenwerking tussen Le Closet en GoCustomized!

Het idee achter deze samenwerking ligt in de mentaliteit. Le Closet heeft net als GoCustomized zijn klant hoog in het vaandel. Beide geven de klant de mogelijkheid om zelf te kiezen.

Daarom hebben we met dank aan Le Closet een winactie georganiseerd.

De winnaar zal worden beloond met:
2 verpakkingen met elk 1 overhemd aangeboden door Le Closet en een gepersonaliseerd telefoonhoesje van GoCustomized naar wens.

- 1 klassiek en stijlvol zwart-wit overhemd van Le Closet.
- 1 gepersonaliseerd telefoonhoesje van GoCustomized om te matchen met uw nieuwe overhemd.

Le Closet x GoCustomized 3

Le Closet x GoCustomized 2

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen aan deze wedstrijd?

-De competitie vind plaats van 13 Juni t/m 24 Juni.
-Volg GoCustomized op Facebook en Instagram.
-Tag jouw vriend en jullie zullen beide een kans hebben om te winnen. Tag nog meer vrienden en jouw kans zal nog meer toenemen.
-Twee deelnemers zullen willekeurig worden gekozen en zullen hun te gekke cadeau snel in ontvangst mogen nemen.

Geef een reactie