Blog

Leukste series om op Netflix te kijken

Het beginnen aan een nieuwe serie op Netflix is altijd een lastige keuze. Wil jij hierbij wat hulp, lees dan nu verder. We gaan het hebben over de beste Netflix series van dit moment!


1). Narcos is terug met seizoen 3
Deze show is net zo verslavend als het verdovende middel waar de show om draait. Eén aflevering kijken en je wilt meer. Seizoen 3 is nu uit: dus kijk direct alle nieuwe afleveringen óf als je nog nooit de show hebt gezien direct 3 hele seizoenen achter elkaar. Het is nog leerzaam ook, aangezien de serie is gebaseerd op ware gebeurtenissen, al zijn sommige scènes iets gedramatiseerd. Pas op, de afleveringen zijn soms best heftig, dus als je op zoek bent naar iets rustigs en romantisch dan is deze serie niet de juiste keuze voor jou.

2). Black Mirror zet je aan het nadenken over je levensvragen

Wederom niet echt een feelgood-serie, maar beloofd, de derde suggestie zal meer in het straatje zijn voor de gezelligerds onder ons. Deze Netflix-original serie begint met een origineel verhaal, waarin de grenzen op ethisch vlak op een verhalende manier worden opgezocht. Het gaat flink diep en zal je laten nadenken over jezelf. De eerste keer zul je bij het kijken moeite hebben om te geloven wat je zojuist hebt gezien. Dus wees voorbereid: sit back and think.

3). The Office (US)

Ik beloofde wat meer vrolijkheid en daarvoor is dit de beste keuze. Dit is een van de meest hartverwarmende, feel-good en hilarische series die er is. Alle seizoenen zijn beschikbaar op Netflix US: 9 hele seizoenen fun en gezelligheid. Als je nog niet aan deze serie bent begonnen: stop met wat je aan het doen bent en zeg je plannen voor komende week af. The Office moet je nu zien!

Weet je welke serie je kiest? Ga dan naar onze site en maak een customized telefoonhoesje met jouw favoriet erop. Laat je vrienden zien welke Narcos drugsbaas je voorkeur heeft, welke episode van Black Mirror je het heftigst vond of welke aflevering van The Office het grappigst. Een unieke stijl is altijd goed dus check nu Gocustomized voor al je gepersonaliseerde accessoires!
Jij nog tips voor ons qua series? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie