Blog

LG

 • Beste apparaten van 2015-2016

  En de prijzen voor beste apparaten gaan naar!?

  apparaten eisa

  In dit artikelen zullen we de apparaten die de EISA prijs hebben gewonnen in het jaar 2015-2016 verder toelichten. We splitsen het artikel op in 2 verschillende secties.

  Sectie 1

  Vele apparaten kwamen in aanmerking voor de prijs maar toch schoot de JBI Extreme in de categorie 'mobile speaker of the year' eruit.  Deze waterdichte speaker die gebouwd is voor zeer extreme omstandigheden geeft jouw leven een onverwachtse wending. Hij is namelijk geschikt voor het strand en andere gelegenheden waarbij je hoge kwaliteit audio nodig heb. Hij bezit een 10.000 mAh batterij die 12 uur speeltijd makkelijk ondersteunt. De speaker heeft twee USB-oplaadfuncties en word draadloos bestuurd vanaf jouw smartphone. Een techniek die we nog niet veel eerder hebben gezien is de techniek om de jouw JBL draadloos te verbinden met andere speakers om de luisterervaring te versterken.

  Lees verder

 • Review: LG G5

  LG verrast met de LG G5 smartphone!

  Bij de lancering van de LG G4 waren velen enthousiast over de kwaliteit van deze smartphone. De telefoon van LG werd genoemd als een van de betere smartphones van 2015. Dit jaar bracht LG in de vorm van de LG G5 een nieuwe paradepaardje op de markt. Wij vertellen je wat je moet weten over deze smartphone!

  LG G5 Bron: Android Authority

  Lees verder

 • Welke goedkope smartphone is de beste?

  Een smartphone hoeft niet duur te zijn.

  Een smartphone hoeft niet altijd duur te zijn. Er zijn namelijk genoeg goede smartphones die je kunt kopen voor nog geen 250 euro! De laatste tijd is er steeds meer vraag naar smartphones die goedkoper zijn dan 250 euro. Daarom hebben wij een aantal goedkope telefoons op een rijtje gezet die voldoen aan een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

  Motorola Moto G 4G (3rd Generation)

  Motorola 4G Smartphone Bron: Expertreviews

  Vergeleken met zijn voorgangers is de derde generatie van de Moto G een enorme verbetering. Met name de kwaliteit van de camera is flink toegenomen. Er zijn tevens ook nieuwe functies op de Motorola Moto G 4G 3rd generation. De telefoon is nu waterbestendig tot 1 meter diep! Ook maakt deze telefoon gebruik van betere chips en kan je nu video’s maken in 1080P@30 fps.

  Specificaties:

  Scherm afmeting: 5 inches

  Gewicht: 155 g

  Dimensions: 142.1 x 72.4 x 11.6 mm

  Camera: 13 MP

  1 GB RAM

  Batterij capaciteit: 2470 mAh

  8 GB intern geheugen

  Prijs: vanaf € 166,39

  Mocht je de Motorola Moto G (3rd Generation) ook willen beschermen, dan kun je hier een telefoonhoesje ontwerpen.

  Lees verder

3 artikel(en)