Blog

Luisteren

 • De beste muziek streaming sites

  De dagen waarin je muziek moest downloaden om op je MP3-speler te zetten liggen ver achter ons. Het is niet meer nodig om een album of track te kopen (of illegaal te downloaden). Streaming sites hebben de manier waarop wij muziek luister compleet veranderd. Daarom gaan we vandaag kijken naar de 3 beste muziek streaming sites.

  beste muziek streaming sites Afbeelding van Stuff.tv

  Lees verder

 • Jouw perfecte spotify playlist maken

  Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen Spotify. We houden er allemaal van om onze favoriete artiesten te volgen en urenlang te genieten van muziek. Maar hoe vind men op Spotify nou eigenlijk de beste nieuwe liedjes, of nog beter:

   

  Hoe kan ik de perfect Spotify Playlist maken?

  We zullen je een paart trucjes geven, hoe jij nieuwe muziek en artiesten kunt vinden, of zelfs hele afspeellijsten kunt vinden op basis van jouw muzieksmaak.

   

  1. "Discover Weekly"

  Spotify bidet een leuke functie aan, waarmee jij gemakkelijk liedjes naar jouw muzieksmaak kunt vinden. In de zogenoemde “Discover Weekly” lijst geeft het bedrijf 30 nummer weer die je nog nooit beluisterd hebt, maar die je misschien wel leuk vindt. Wij hebben het de afgelopen weken getest en zijn erg onder de indruk. Met de ‘Discover Weekly’ afspeellijst is het nog nooit zo makkelijk geweest om nieuwe artiesten en liedjes te vinden.

  Perfecte Spotify Playlist Afbeelding van Gizmodo.com.au

  Lees verder

2 artikel(en)