Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

Maak je eigen ontwerp gratis!

Vandaag introduceer ik de online tools: gravit.io, paint.net and gimp.etc. Met deze websites kun je nu  gratis een eigen ontwerp maken. Het mooie aan de websites is dat het niet alleen gratis is maar ook makkelijk te gebruiken. Elke beginner kan aan de slag met dit programma. Lees verder en vind uit wat je nog meer kan doen op de websites.  

Gravit.io

Wie heeft er nou te dure programma’s nodig waar het een eeuwigheid duurt om er überhaupt achter te komen hoe alles werkt. De website Gravit.io laat gemakkelijk zien hoe je je eigen illustraties kan maken. Gravit is ook gemaakt voor samenwerking omdat er  meerdere tegelijk aan de illustratie kunnen werken. Als je bekend bent met Photoshop is dit programma kinderspel voor jou. Wil je weten hoe het werkt klik dan op de link hier onder.   

Paint.net

Paint.net is een foto software speciaal gemaakt voor Windows Xp en hoger. Paint.net was eerst een vervanging van MS paint. Dit is iets ingewikkelder en daarom ook wat moeilijker voor beginners. Paint.net is meer voor beginners. Bij Paint.net kan je kopieren, plakken, je achtergrond, kleur en nog veel meer veranderen.

gratis programma Foto van techradar.com

Gimp.org

Gimp.org is een goed programma voor beginnende bewerkers. Gimp.org kun je vergelijken met paint.net. Hieronder is een filmpje te vinden over hoe je Gimp.org kunt gebruiken. Op YouTube kun je nu duizenden filmpjes en tutorials kijken over hoe je een website kan gebruiken. Na het zien van de filmpjes kan je gemakkelijker aan de slag met de site. Hieronder is een video van 7 minuten om te laten zien hoe het in zijn werk gaat bij Gimp.org.

https://youtu.be/kOSmn-NeqBA

Welk programma vind jij het beste en waarom? We hebben voor jou wat gratis photoshop programma’s neer gezet zodat jij snel en goed aan de slag kan. Gebruik jij al een van deze programma’s? Of heb je nog andere ideeën? Laat ons het hieronder weten!

 

Geef een reactie