Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

Mario Kart voor je telefoon

Iedereen heeft waarschijnlijk wel is Mario Kart gespeeld. Het is uitdagend en mensen kunnen er zeer fanatiek van raken. Nintendo komt nu met wel een zeer grote verrassing. Nintendo kondigde begin februari aan dat zij komen met Mario Kart voor je telefoon! Wil jij hier meer over weten? Lees dan verder!

Bron: want.nl

Release datum

Na het lezen van dit bericht, kan je natuurlijk niet wachten om Mario Kart op je telefoon te spelen, maar wanneer kunnen wij het verwachten? Het spel zal Mario Kart Tour gaan heten en de verwachting is dat het voor maart 2019 released gaat worden.

Wat kunnen wij verwachten van Mario Kart Tour?

Vorig jaar kreeg Mario (de Italiaanse loodgieter) al zijn eigen eerste app, namelijk Super Mario Run. Dit spel is deels gratis, maar wanneer je het volledige spel wil moet je betalen. Wij verwachten daarom dat Mario Kart Tour ook tegen betaling te verkrijgen is. Nintendo is helaas nog niet naar buiten gekomen met enige specificaties van het spel.

Bron: nintendowire.com

Film van Super Mario

Een ander leuke nieuwtje is dat Nintendo bekend heeft gemaakt dat er een film komt over de Italiaanse loodgieter! Nintendo gaat hiervoor een samenwerking aan met filmstudio: Illumination Entertainment. Zij werkte al eerder aan de minions-film. De film zal worden uitgebracht door Universal Pictures. Wanneer deze film te bekijken valt is helaas nog niet bekend.

Image result for mario Bron: cdn.static-economist.com

Raak alvast in de Mario-stijl

Ben jij een fanatieke Mario fan en kan je niet langer wachten? Wij hebben bij GoCustomized een oplossing daarvoor. Het is namelijk mogelijk om gepersonaliseerde hoesjes of gadgets te ontwerpen. Hoe gaaf is het dat jij met een hoesje loopt van Mario of een van zijn vriendjes? Ontwerp nu je telefoonhoesje met jouw favoriete afbeelding of design.

Wat vind jij van het feit dat Nintendo met Mario Kart komt voor de telefoon? Laat het ons weten in een comment!

 

Geef een reactie