Blog

Mario Kart

 • Mario Kart voor je telefoon

  Iedereen heeft waarschijnlijk wel is Mario Kart gespeeld. Het is uitdagend en mensen kunnen er zeer fanatiek van raken. Nintendo komt nu met wel een zeer grote verrassing. Nintendo kondigde begin februari aan dat zij komen met Mario Kart voor je telefoon! Wil jij hier meer over weten? Lees dan verder!

  Bron: want.nl

  Lees verder

 • Inspiratie voor Carnaval

  Zoals elk jaar zal er voor Carnaval een goed humeur op de planning staan. Op deze datum gaat iedereen terug in zijn kindertijd en spelen met kostuums, excentrieke make-up en feestelijkheden. Om tijdens de parade in de stemming te zijn en je fantasie tot uitdrukking te laten komen, moet je een kostuum idee vinden. Lees verder om onze beste kostuum ideeën voor carnaval en al onze tips voor het vinden van de perfecte rekwisieten te ontdekken.

  Image result for carnaval

  Lees verder

 • Mario Kart Wii tips - Alle trucjes in een overzicht

  Okay, een bekentenis: Wij bij GoCustomized houden van Mario Kart. Als we op vrijdagavond weekend hebben, verlaten we ons bureau en richten we ons volledig op het GoCustomized Mario Kart Toernooi. De winnaar ontvangt roem, terwijl de verliezer zich weer een week lang moet schamen.

  Vandaag zullen wij onze Mario Kart Wii trucjes prijsgeven, zodat jij de volgende keer jouw vrienden ver achter je kunt laten! Het maakt niet uit of je een beginner bent of een expert, er staan vast tips bij die je nog niet kent!

   

  Overzicht alle Mario Kart Wii Tips

   

  Mario Kart Wii Tipps Afbeelding van ign.com

  Lees verder

3 artikel(en)