Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Mobile World Congress 2017

Het Mobiel Wereldcongres 2017, dat dit jaar plaatsvindt in Barcelona, is de grootste telefoon show van 2017. Er zijn veel ingrijpende dingen gebeurd op dit grote evenement, dat plaats vond op 27 februari tot en met 2 maart.  Wij schrijven deze blog vandaag om jouw op de hoogte te stellen met wat er allemaal daar is gebeurd.

1. De legendarische Nokia 3310 keer terug!

Foto van: Techradar.com Foto van Techradar.com

De vervanging van de geweldige en onverwoestbare Nokia 3310 is eindelijk beschikbaar. Voor degenen die geen kapotte telefoon meer of willen of juist zich verheugen op een simpele houvast is er goed nieuws. De Nokia 3310 is teruggekeerd en wel met verbeteringen. De 3310 zal veel van de functies die het oorspronkelijke apparaat zo onvergetelijk gemaakt heeft opnieuw omarmen. Is dit niet geweldig nieuws?

2. Verizon start experiment met 5G 

Verizon gaat een grote test uitvoeren voor een 5G internet mogelijkheid. Van 4G naar 5G wie wil dat nou niet?

foto van CNET Afbeelding van CNET

3. BlackBerry komt terug!

TCL kon maar liefst drie BlackBerry-telefoons opnieuw release in 2017. Dit is goed nieuws voor de BlackBerry lovers onder ons. 

 

 

Foto van: Datarecovery Afbeelding van Datarecovery

4. De nieuwe Galaxy S8

Samsung gebruikte s'werelds grootste mobiele evenement om haar nieuwe Samsung Galaxy S8 te lanceren. De telefoon komt beschikbaar op 29 maart in New York!

Foto van: YouTube Foto van YouTube

5. Google Assistant beschikbaar voor Android

Foto van: CNET Foto van CNET

De virtuele assistent die eerder exclusief voor Pixel telefoons zal het maken van zijn weg naar telefoons met Android 7.0 en Android 6.0 Nougat Heemst in de Verenigde Staten, Australië, Canada en het Verenigd Koninkrijk.

Dat was het dan. Een korte samenvatting van enkele van de hoogtepunten van de MWC 2017! Er wordt zoveel aangekondigd op dit grote event. Dat we niet over alle producten wat hebben geschreven. Maar dit waren de aankondigingen waar we het meest enthousiast over zijn!

Wat zijn jouw gedachtes over het hele event? Laat het ons weten in de comments.

Geef een reactie