Blog

mode

 • New York fashion week 2018

  Op 8 februari is het zover. De modeweek begint in New York.
  Wat kan je verwachten? Wat zijn de nieuwste trends?
  Lees verder om het achter het belangrijkste komen.

  Bron: elle.com

  Lees verder

 • Samenwerking met Glamour Magazine

   

  De maand September was vol verrassingen voor GoCustomized en de samenwerking met Glamour UK is daar eentje van. Zoals al eerder vermeld maken we meestal samenwerkingen met blogs, influencers, merk en sponsoring. Maar deze keer waren we in staat om een reeks promoties te starten dankzij het gezamenlijke werk tussen GoCustomized en Glamour.

  Mode en schoonheid zijn de twee main topics van het tijdschrift Glamour, die naast het meest populaire vrouwenmagazine in Groot-Brittannië erg interessante verhalen bevat. Daarom leek het ons een leuk idee om een eerste samenwerking met Glamour aan te gaan.

  September promotie

  De Glamour Cadeau-tips leek ons het meest succesvolle gedeelte om onze ontwerpen en merken te tonen. In deze sectie, zijn er verschillende en gevarieerde objecten te vinden van geschenk tot kleding, van deksels tot telefoonhoesjes.

  Uiteindelijk is er een afbeelding ingezet van een gepersonaliseerd zwart-wit hoesje voor de iPhone. Deze keuze is gevallen omdat dit een van de beste verkochte product is. Het idee van de samenwerking is niet alleen om ons merk en product te vermelden, maar om de lezers van Glamour de gelegenheid te bieden om te profiteren van een 20% korting bij ons.

  Dit soort promoties heeft de deuren voor ons geopend om door te gaan met Glamour, evenals in de gedrukte versie als de online versie. Wij zijn zeer tevreden en dankbaar voor deze gelegenheid en hopelijk kunnen we dit door ontwikkelen.

  Oktober promotie

  De promotie van oktober is de aangepaste houten bescherming voor iPhone en het transparante hoesje voor de iPhone. De hoesjes met stickers en emoji zijn onze favorieten.

  November promotie

  Met trots promoten wij het mooie ontwerp vol met kleuren en bloemen, gemaakt door blogger Zoe Olivia.

  Wat denken jullie van dit soort samenwerking? Wil jij met ons samenwerken? Vertel ons je ideeën en we zullen kijken of tot iets moois kunnen komen!

2 artikel(en)