Blog

Een telefoonhoesje voor Moederdag!

Het is bijna zover. De dag waarop we onze moeder nog net even iets meer kunnen en moeten verwennen dan jullie hopelijk altijd al deden. Maar wat zijn nou de beste kadootjes om jouw lieve moeder te geven op moederdag? Op zoek naar Leuke tips en ideeën? Lees dan gauw verder!

Image result for moederdag

Moederdag & GoCustomized

Moeders hechten altijd veel waarde aan foto’s. Hoe leuk is het om als moeder een foto te hebben van je familie die je altijd bij je kan dragen? Zonder dat er teveel moeite in word gestopt. Laat je bij GoCustomized nou net aan het juiste adres zijn hiervoor. Een telefoonhoesje naar keuze met een familiefoto, of misschien wel een foto van alleen jou of een lieve of inspirerende quote voor op het hoesje. Je kunt kiezen uit een telefoon type hoesje waar jouw moeder van houd, is het hardcase, softcase of misschien wel een portemonnee hoesje. Uit ervaringen weet ik dat moeders juist houden van een overzichtelijk telefoon hoesje waar ze hun pasjes in kwijt kunnen (portemonnee hoesje).

Image result for moederdag

Laat je fantasie de vrije loop!

Of je nou voor een softcase, hardcase of een portemonnee hoesje gaat, dat maakt niet uit. Jouw moeder zal altijd dankbaar zijn, wat je haar ook geeft. Wil je nou echt een statement maken en zeker weten dat jouw moeder haar dag niet meer stuk kan? Ontwerp dan een hoesje met een foto EN een mooie tekst of quote. JA! Het kan allemaal bij GoCustomized! Laat jouw fantasie de vrije loop en ontwerp een hoesje die de telefoon van je moeder perfect zal beschermen en waar ze ook nog eens naar terug zal kijken met veel plezier.

Image result for moederdag quotes

 

Weet jij betere moederdag kado’s? Of vind jij dit moederdag kado juist geweldig? Laat je mening hieronder dan weten!

 

Geef een reactie