Blog

Motiv Ring: Een Nieuwe Gadget

Tegenwoordig kunnen wij technologie niet meer weg denken. Horloges zijn omgetoverd tot smartwatches en een telefoon is niet meer bij ons weg te denken. Sinds kort is er ook iets nieuws op de markt: een Motiv Ring. Houd je niet van horloges? Dan is dit echt wat voor jou! Wil je er meer over weten? Lees dan verder!

Motiv Ring Afbeelding van Androidheadlines.com

Tegenwoordig kun je met technologie alles meten. Een fitnesstracker kun je vaak aan je kleding vast klikken, waardoor je deze snel kwijt kunt raken. Daarnaast meten deze apparaatjes ook je hartslag niet. Daarom hebben de mannen (& vrouwen ;-)) van Motiv iets nieuws uitgevonden; de Motiv Ring.

De Motiv Ring

De ring is 8mm breed en 2.5mm dik en is beschikbaar in zeven standaard ring maten. Daarnaast komt de ring in twee kleuren: Slate Grey en Rose Gold en gaat de ring op een volle batterij wel 3 tot 5 werkdagen mee!

Het uiterlijk van de ring is elegant, dit komt door de titanium behuizing. De onderkant van de ring is iets dikker, dit komt omdat de hartslagsensor zich daar bevindt. Ook beschikt de ring over drie lichtjes, die aangeven wanneer de ring is gesynchroniseerd met je telefoon of wanneer hij klaar is met opladen.

Als je de Motiv Ring online besteld, dan wordt hij bezorgd in een stevige verpakking. Bovendien krijg je twee oplaadkabels met een USB aansluiting, die de ring via magneten aangesloten houden. Het duurt maar anderhalf uur om de batterij volledige op te laden!

Motiv Ring Afbeelding van stuff.tv

De ring slaat automatisch op hoe je hartactiviteit is. Ook maakt hij een overzicht hoeveel minuten per dag je actief bent, je hartslag, de afstand, hoeveel calorieën er verbrandt zijn en synchroniseert dit alles later met je telefoon. Het handige apparaatje meet ook wanneer je gaat slapen! De Motiv Ring is laten dit jaar verkrijgbaar voor $199.

 

Ik verwacht dat de Motiv Ring veel gebruikt zal worden in de toekomst in plaats van de smartwatches. Wat denk jij? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie