Blog

MUST SEE - De 10 Beste Netflix Series

Tegenwoordig kopen steeds minder mensen een televisie. Veel mensen hebben in plaats daarvan Netflix. Dat is ook niet zo raar, omdat de streaming-dienst veel series en films aanbiedt die veel interessanter zijn als televisie programma’s. Daarnaast heeft Netflix ook geen reclame, wat op de televisie soms erg vervelend kan zijn. Daarnaast produceert de streaming-dienst ook zelf series! Maar waar moet je nou beginnen met kijken?

 

De beste Netflix Series

Beste Netflix Series Afbeelding van Tonight.de

10. Heroes

Heroes Afbeelding van Metamansion.com

Heroes verteld het verhaal van mensen op deze wereld die zijn geboren met superkrachten. Ze hebben allemaal hun eigen problemen, verantwoordelijkheid en sociale issues. Het enige minpuntje is dat de serie maar 4 seizoenen heeft.

 

9. Scrubs

Scrubs Afbeelding van Musictimes.com

Scrubs is de meeste bekende ziekenhuisserie. Het gaat over de carrièrestart van jonge dokters die hun angsten en problemen te lijf gaan met humor.

 

8. Fargo

De beste Netflix-Series: Fargo Afbeedling van Wallpaperfolder.com.

Hoewel het verhaal zich afspeelt op dezelfde plaats, vertelt de Serie Fargo een ander verhaal dan de gelijknamige film. De mix van drama en komedie overtuigt met de spannende verhaallijnen. Elk seizoen is een gesloten verhaal, die los staan van elkaar. Daarnaast spelen er veel beroemde acteurs in zoals Martin Freeman (The Hobbit ) en Kirsten Dunst ( Spider- Man) .

 

7. Dexter

Dexter Afbeelding van Dvd.netflix.com

Met dit verhaal geniet je van de avonturen van Dexter, een detective en massamoordenaar. 8 seizoenen lang leeft Dexter een dubbel leven. De serie heeft veel humor en verveelt niet!

 

 

6. Black Mirror

Black Mirror Afbeelding van Indiewire.com

Voor wie normale series te lang duurt is er Black Mirror. Elke aflevering heeft een eigen gesloten verhaal met eigen acteurs. Alle afleveringen hebben gemeen dat ze een scenario in de toekomst bekritiseren. Ideaal voor alle fans van science-fiction films!

 

 

5. Orange Is The New Black

Orange is the new Black Afbeelding van Giga.de

Orange Is The New Black is Netflixs meest bekeken eigen productie en mag daarom in dit overzicht niet ontbreken! De dramadey-serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal – manager Piper Chapman moet 15 maanden in de cel doorbrengen in een vrouwengevangenis als gevolg van een drug deal.

 

4. House of Cards

House of Cards Afbeelding van Wall.alphacoders.com

In deze serie zul je veel bekende acteurs voorbij zien komen. Het verhaal gaat over het prachtige vooruitzicht van politicus Frank Underwood, gespeeld door Kevin Spacey (American Beauty, Usual Suspects). Deze serie is zonder twijfel een van de beste series van dit moment.

 

3. The Walking Dead

The Walking Dead Afbeelding van Wall.alphacoders.com

Hoe ver zou jij gaan om de Zombie-Apoclyps te overleven? The Walking Dead draait om deze vraag en toont op een dramatische manier aan welke morele dilemma's mensen in extreme situaties worden blootgesteld. Deze moet je verplicht kijken, niet alleen de Zombie-Fans!

 

2. How I Met Your Mother

How I Met Your Mother Afbeelding van Konokene.com

De klassieker onder de Sitcoms. Je ligt bij deze serie helemaal dubbel om de Flashback en twijfelachtige verleidingsstrategiën van Barney.

 

1. Breaking Bad

Breaking Bad Afbeelding van Schwarzkopf-verlag.net

Sinds 2014, toen de serie een vermelding ontving in het Guiness Book of World Records, is Breaking Bad de meest geliefde serie op de wereld ( en daarmee ook de beste Netflix serie). Het verhaal gaat over een scheikundeleraar, Walter White, die gediagnosticeerd is met long kanker. Samen met een van z´n leerlingen, begint hij zijn eigen drugsonderneming om er voor te zorgen dat de financiële toekomst van z´n familie goed is. Uitstekend acteerwerk van voorheen vrij onbekende acteurs. Een must-see voor elke serie liefhebber!

 

 

Geef een reactie