Blog

Netflix series die je moet kijken in 2017

Het nieuwe jaar is begonnen, en dat betekend één ding. Nou ja, eigenlijk betekend het wel meer. Bijvoorbeeld: een nieuwe start, de kans om jezelf te verbeteren, meer waardering voor het leven - maar voor mij betekend het veel tijd om Netflix series te kijken! Dat zegt denk ik genoeg over mij. ;-)

Vandaag hebben we een korte lijst van series die je in 2017 echt moet kijken. Ja geef maar toe, we hebben allemaal wel eens een Netflix binge. Mensen die zeggen "Ben je nog steeds aan het kijken?", terwijl jij gewoon lekker ligt te chillen om 15.00 uur op zondag middag, zodat je al je deadlines even kunt vergeten. Or is it just me?

Netflix series

1. Stranger Things - Seizoen 2

 

Als we het over Netflix series hebben en je hebt Stranger Things seizoen 1 nog niet gezien, stop dan meteen met alles wat je aan het doen bent en ga het kijken. Dat hoor je goed, sta op, laat je werk liggen, ga weg van school en laat je verantwoordelijkheden liggen. Begin meteen met het kijken van het eerste seizoen van Stranger Things. Zeg gewoon tegen je baas of leraar, dat een gast op het internet zei dat je dat moest doen.

Seizoen 1 liet bij ons verschillende vragen achter: Leeft Eleven nog? Wie laat Hop achter? En wat is er met Barb gebeurd? (Maar wees eerlijk, niemand maakt zich echt druk om Barb)

Iedereen die zich heeft verdiept in het eerst seizoen verwacht waarschijnlijk veel van het tweede seizoen. Voor ons maakt het niet uit hoe dit wordt, bij ons staat Stranger Things zeker bovenaan de lijst.

 

2. Master of None - Seizoen 2

 

Aziz Ansari heeft niet teleurgesteld met het eerste seizoen van de show, die begon in 2015. In de serie zie je veel scenario's terug die voor de meesten onder ons super relatable zijn. In het eerste seizoen voelde het net alsof je echt onderdeel werd van zijn vriendengroep, bijna dan... ;-) Wij hebben even opgezocht hoe dit effect heet: "The Entourage Effect". Hebben we weer wat geleerd!

Het nieuwe seizoen van deze awesome serie komt in 2017 uit, wij kunnen niet wachten!

 

 

3. Bill Nye Saves the world

 

Bill Nye komt terug bij Netflix in de vorm van een talkshow. Mijn generatie is opgegroeid met video's van deze man die we te zien kregen op de lagere school. Als die oude, grote, grijze televisie de klas weer in kwam rijden, dan wist je zeker dat er weer een interessante video op werd gezet, gemaakt door Bill Nye.

Deze serie lijkt een beetje op het oude; het gaat ook over mythes en raadsels uit de wetenschap. Wij hopen dat deze serie ook wat nostalgie met zich meebrengt, zodat de  nieuwe generaties hetzelfde gevoel krijgt als dat wij hadden.

 

 

4. A Series of Unfortunate Events

 

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Lemony Snicket, komen de eerste aflevering van deze nieuwe serie dit jaar bij Netflix. In 2004 kwam er al een film uit met Jim Carrey, misschien dat je deze wel eens hebt gezien!

De donkere, maar grappige serie doet velen van ons denken aan onze jeugd. Daarom zijn wij zo enthousiast over deze serie! Wij zijn benieuwd hoe Netflix hun eigen draai gaat geven aan de serie en of dit beter zal zijn dan de film. We zullen zien!

Neil Patrick Harris speelt de rol van Count Olaf, de kwaadaardige oom van de Baudelaire tweeling. Wij verwachten van dit karakter veel donkere humor.

 

 

Dat was het alweer voor vandaag! Dit zijn de Netflix series waar wij het meest naar uitkijken in 2017. Welke series ga jij allemaal kijken in het nieuwe jaar? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie