GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

netflix

 • Herfst ideeën

  De zomer is voorbij en we verwelkomen de herfst! De herfst wordt vaak beschouwd als intermediair omdat het de zomer opvolgt en net voor de winter is en het is over het algemeen erg aangenaam omdat de temperatuur tussen de zomer en de winter ligt. De kleuren van de herfst zijn natuurlijk en zacht. In dit artikel gaan we het hebben over de positieve aspecten van de herfst, lees verder om er meer te weten over te komen.

  Nieuw seizoen: nieuwe kledingkast

  Voor de dames en voor de heren is de herfst een teken van vernieuwing van de kleding! Wat past er beter bij nieuwe kleding dan een bijpassend accessoire om de herfst te verwelkomen? Wij hebben een aantal ontwerpen die perfect passen bij dit seizoen.

  De kleuren van de herfst zijn warm en aangenaam

  Wanneer je besluit te gaan wandelen in het bos, zal je de prachtige natuur bewonderen met warme kleuren zoals rood en oranje en met een beetje geluk zie je ook vossen!

  De terugkeer van series

  Als je na al deze goede redenen nog steeds niet overtuigd bent dat herfst een fijn seizoen is, dan zeker wel na deze reden. Er komen nieuwe series en series met een vervolg op de televisie / Netflix. Mocht de herfst je toch niet zo bevallen met al deze heerlijk kleuren en geuren, dan kan je altijd lekker thuis op de bank een serie kijken (zie ook onze vorige blog met Netflix aanraders).

  Wat is jouw favoriete seizoen? Laat het ons weten door middel van een comment!

 • Leukste series om op Netflix te kijken

  Het beginnen aan een nieuwe serie op Netflix is altijd een lastige keuze. Wil jij hierbij wat hulp, lees dan nu verder. We gaan het hebben over de beste Netflix series van dit moment!

  Lees verder

 • De beste apps voor de Gear VR

  In de afgelopen 12 maanden is het aantal Gear VR applicaties, games en ervaringen toegenomen. De Samsung Gear VR changed the game en dompelt ons onder in een nieuwe virtual reality. Maar wat is dat nou Virtual Reality? En wat zijn de beste games? Lees verder om er achter te komen!

   

  Samsung Gear VR Afbeelding van Samsung

  Lees verder

 • Netflix series die je moet kijken in 2017

  Het nieuwe jaar is begonnen, en dat betekend één ding. Nou ja, eigenlijk betekend het wel meer. Bijvoorbeeld: een nieuwe start, de kans om jezelf te verbeteren, meer waardering voor het leven - maar voor mij betekend het veel tijd om Netflix series te kijken! Dat zegt denk ik genoeg over mij. ;-)

  Vandaag hebben we een korte lijst van series die je in 2017 echt moet kijken. Ja geef maar toe, we hebben allemaal wel eens een Netflix binge. Mensen die zeggen "Ben je nog steeds aan het kijken?", terwijl jij gewoon lekker ligt te chillen om 15.00 uur op zondag middag, zodat je al je deadlines even kunt vergeten. Or is it just me?

  Netflix series

  Lees verder

 • MUST SEE - De 10 Beste Netflix Series

  Tegenwoordig kopen steeds minder mensen een televisie. Veel mensen hebben in plaats daarvan Netflix. Dat is ook niet zo raar, omdat de streaming-dienst veel series en films aanbiedt die veel interessanter zijn als televisie programma’s. Daarnaast heeft Netflix ook geen reclame, wat op de televisie soms erg vervelend kan zijn. Daarnaast produceert de streaming-dienst ook zelf series! Maar waar moet je nou beginnen met kijken?

   

  De beste Netflix Series

  Beste Netflix Series Afbeelding van Tonight.de

  Lees verder

 • Telefoonhoesjes zijn belangrijk!

  Telefoonhoesjes: 5 redenen waarom deze belangrijk zijn

  In deze blogpost lees je waarom telefoonhoesjes belangrijk zijn. Het is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar waar dient zo'n telefoonhoesje nou voor? Is het echt wel noodzakelijk om een hoesje te gebruiken of kan je smartphone prima zonder. Wij geven je 5 redenen waarom telefoonhoesjes belangrijk zijn.

  Bescherming bij dagelijks gebruik
  De belangrijkste taak van een telefoonhoesje is dat het de smartphone beschermt. De smartphones van tegenwoordig zijn natuurlijk niet goedkoop en bij beschadigingen zijn de reparatiekosten ook nog eens duur. Een telefoonhoesje voorkomt echter al dit soort problemen. Tegenwoordig kun je een eigen telefoonhoesje ontwerpen en de bescherming van je telefoon van een unieke uitstraling voorzien.

  Knipsel

  Lees verder

6 artikel(en)