Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

New York fashion week 2018

Op 8 februari is het zover. De modeweek begint in New York.
Wat kan je verwachten? Wat zijn de nieuwste trends?
Lees verder om het achter het belangrijkste komen.

Bron: elle.com

Wat kan je verwachten?

Van 8 februari 2018 tot 16 februari 2018 zijn de nieuwste trends van het komende jaar te zien in New York.
Als je meestal naar de NYFW-lijsten kijkt, kun je zeggen wat je kunt verwachten, maar als je naar de lijsten voor deze modeweek kijkt, kun je gemakkelijker zeggen wat je niet kunt verwachten.
De laatste New York Fashion Week werd onder meer beïnvloed door Thome Brown, Proenza Schouler en Altuzarra, die allemaal hun presentaties naar Parijs hebben verplaatst.
Over het algemeen kan gesteld worden dat een stroom van ontwerpers en labels zich heeft ontwikkeld in de richting van modeshows naar Parijs, Milaan of Londen.

Enkele van de grootste modeshow-magneten blijven echter hangen. Raf Simons toont dit jaar zijn derde collectie voor Calvin Klein. Tom Ford volgt ook met twee afzonderlijke shows voor heren en dames. Ook trouw aan de traditie blijft de Amerikaanse modeontwerper Marc Jacobs.

Mogelijke trends

In wezen kan worden gezegd dat het modesysteem zich momenteel in een snelle ontwikkeling bevindt. En elk merk moet zijn show- en verkoopcyclus opnieuw bekijken.
Veel dingen die vorig jaar al op de modeshow waren vertegenwoordigd, zullen waarschijnlijk dit jaar weer verschijnen.
Deze omvatten rubberen kleding, zoals al geïmplementeerd door Calvin Klein, in een jurk.
Transparante kleding en transparante accessoires worden ook steeds populairder, zoals onlangs werd aangetoond met Helmut Lang.

Bovendien kunnen we het niet meer ontkennen: het Fanny-pakket is er om te blijven. Of als een sportief nummer op de Rihanna-catwalk, minimalistisch, gedragen bij Gucci of diagonaal, zoals in Balenciaga.
Reeds overal gezien en wat nooit uit de mode gaat, zijn gestippelde patronen. Hiermee zul je zeker niet verkeerd zijn in de komende lente.
Zoals je ziet, worden naast de actuele mode en kleding, de juiste accessoires steeds belangrijker om de juiste outfit af te ronden.
Om je telefoon perfect aan te passen aan je outfit, kun je nu je stijlvolle telefoonhoesje maken op GoCustomized!
Behalve mobiele telefoonhoesjes kun je ook gadgets ontwerpen zoals luidsprekers en PowerBanks, zoals in het bovengenoemde gestippelde patroon.

Bron: https://www.instagram.com/tephora/

Welke trends verwacht je in de aankomende Fashion Week? Laat het ons weten in de reacties!

 

Geef een reactie