Blog

Nieuw Sony Playstation VR headset

De wereld van technologie is altijd aan het veranderen, soms raken we bedwelmd van de mogelijkheden, maar meestal worden we zo overspoeld met nieuwe technologie en openbaringen dat we het niet meer kunnen bevatten. We zijn te gewend aan echte technologische vooruitgang. Bekijk maar waar dit blogartikel over gaat, een VR-headset die je voor slechts een paar honderd euro kunt kopen en waarmee je videogames kunt spelen. Iets wat je als klein kind geweldig had gevonden, nu hebben we veel minder tijd voor deze dingen. Maar misschien is het nog steeds de moeite waard vanwege hoe cool VR kan zijn, lees verder om er meer over te weten te komen.

Bron: TechRadar

Hoe gaaf is de nieuwe Playstation VR?

De beoordelingen zijn binnen! De mening over de VR zijn verdeeld.  De recensies zijn erg gemengd over de Playstation VR-headset. We zullen de voor- en nadelen van de VR-headset bespreken, maar laten we eerst het gebruik ervan bespreken. Je kunt het Sony Playstation Virtual Reality-systeem gebruiken om videospellen te spelen, er komen nu veel games uit met VR-ondersteuning. Je kunt dus helemaal in een nieuwe wereld worden gezogen, wat een aantrekkelijk vooruitzicht is.

Bron: Road to VR

De voor en nadelen van de nieuwe Playstation VR

Voordelen: De nieuwe VR-headset kost weinig vergeleken de prijs van de competitie. Het kost maar een paar honderd euro, terwijl soortgelijke producten vaak rond de 1000 euro worden aangeboden. Het is een redelijk goed systeem, vooral voor het geld. Het is ook compatibel met andere Playstation-tools zoals de camera en andere nieuwe tools. Er zijn veel games die met deze headset werken en er zullen binnenkort nog veel meer games beschikbaar zijn.

Nadelen: De kwaliteit is merkbaar lager dan bij andere concurrenten. Soms kan het licht de kwaliteit slechter maken. Sommige mensen zeggen dat dit model niet nodig is, omdat het niet zo'n grote verbetering is ten opzichte van de laatste VR-headset van Playstation.

Bron: Time

Conclusie

Als je er geen hebt en er wel eentje graag wil, dan is dit zeker een goede eerste keus. Goedkoop en goed voor mensen die niet gelijk het beste ervan verwachten. Als je een Playstation liefhebber bent, laat dat de wereld zien met een gepersonaliseerd telefoonhoesje! Dit is de perfecte combinatie met je nieuwe VR headset.

Geef een reactie