GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

nieuw

 • Ons nieuwe product: T-shirts!

  Je kent ons van telefoonhoesjes en tablethoesje, maar daar gaan we verandering in brengen! Binnenkort presenteren wij met trots ons nieuwe product T-shirts. Straks kun je naast een telefoonhoesje ook je eigen T-shirt maken. Wil je meer weten over ons nieuwe product? Lees dan snel verder!

  Hoesje maken, tablet hoesje maken, T-shirt maken

  Lees verder

 • De nieuwe Samsung Galaxy Note 8

  De Samsung Galaxy Note 8 is al ongeveer een maand uit, maar toch willen wij vandaag het juweel van de Zuid-Koreaanse technologie gigant presenteren. Deze Samsung Galaxy Note is meer gericht op de zakelijke klanten die opzoek zijn naar net dat extra dingetje. Wil je meer weten over deze telefoon? Blijf dan lezen!

  Wat erg opvalt aan deze telefoon is het enorme scherm van 6,3 inch en de minder gebogen randen. Het scherm beschikt over een fenomenale technologie, met een virtuele thuisknop en drukgevoeligheid en het nieuwe always-on display waarmee je meldingen, batterij status en de tijd altijd kan zien. De resolutie van het scherm is QHD + met een Super AMOLED scherm dat een unieke kijkervaring biedt.

  Image result for note 8 always on

  Een ander nieuw kenmerk van de Samsung Note 8 is de twin camera, beide voorzien van 12 megapixel en in staat om zeer scherpe foto’s met een geweldig contrast te maken. Daarnaast kunnen de twee camera’s samenwerken, om een duidelijk beeld te creëren dankzij het verschillende visuele veld en het wel bekende portret effect. Het enige wat nadelig zal zijn, is de 3300 mAH batterij. Dit is een beetje te klein als je dit vergelijkt met de kracht die nodig is om al deze functies volledig te benutten.

  Het meest bijzondere van de Samsung Galaxy Note 8 is de S pen. Deze is te vinden aan de onderkant van de telefoon. Met de S pen kan je vertaling van tekst activeren, door middel van de taal te selecteren en vervolgens met de pen naar het gewenste woord te gaan. Een ander interessante functie is de Intelligent Selection, waarmee je een deel van het scherm kunt snijden en zelfs video’s kunt afspelen om een GIF direct te maken en te personaliseren met teksten en tekeningen.

  Image result for note 8 selezione intelligente

  De nieuwe Galaxy Note 8 zal je zeker inspireren met unieke en originele creaties. Daarnaast kan je bij GoCustomized ook creatief en origineel zijn door middel van het ontwerpen van je eigen hoesje. Ga nu naar onze site en begin met het ontwerpen!

 • Apple onthult de nieuwe iPhone 8 en iPhone X

  Apple doet het opnieuw. De release van revolutionaire producten op de technologiemarkt. Eerst zal de launch van de iPhone 8 zijn en daarop volgend de launch van de iPhone X. Iedereen verwachtte de launch van de iPhone 7S, maar Apple deed wat niemand in gedachten had de launch van de iPhone 8 en het 10-jarig jubileum exemplaar de iPhone X. De afgelopen maanden, gingen er geruchten en speculaties over hoe de iPhone eruit zou komen te zien. Vandaag vertellen we bij GoCustomized de nieuwe functies van beide telefoons.

  Het 10-jarig jubileum exemplaar: iPhone X

  ‘’De iPhone voor het komende decennium’’ CEO Tim Cook gaf veel aandacht aan het nieuwe Apple-product, de iPhone X. De grote verandering is het glazen scherm (edge-to-edge) met een resolutie van 458 dots per inch. De iPhone 8 heeft niet het OLED technologie gekregen. OLED is een geavanceerde technologie en bestaat uit meer vloeibaar kristal. De verbeterde helderheid en kleurnauwkeurigheid van het scherm wordt gecreëerd door Super Retina HD.

  Vergeet de vingerafdruk als ontgrendeling, gezichtsherkenning is de nieuwe mode. Elke iPhone X heeft een ingebouwde ‘’Face ID’’, die het gezicht zelfs in het donker kan herkennen. Dit is te danken aan een kleine infrarood sensor die de afstand en bepaalde patronen filtert. Daarom zal de voorkant van de iPhone X beschikken over twee camera’s.

  Hierdoor verdwijnt ook de iconische iPhone startknop bij de iPhone X. De nieuwe ontgrendeling is een simpele verticale swipe.

  De communicatie met Siri kan nu worden geactiveerd door op de Siri knop te drukken aan de rechterkant. Apple heeft ook een nieuwe functie gelanceerd en dat is de Apple Pay-applicatie. Hiermee kun je betalingen voldoen, door eenvoudig de telefoon langs het pin automaat te halen.

  De nieuwe iPhone X zal verschijnen in twee kleuren: zwart en zilver. Naast al deze geweldig nieuwe functies, kunnen we natuurlijk het draadloos opladen niet vergeten. Apple lanceert een platform waarop u de telefoon legt en kunt opladen. Naast dat het nu draadloos is, laadt de telefoon ook sneller op.

  De iPhone X is zonder twijfel het innovatiefst op de markt, dankzij de twee camera’s, de gezichtsidentificatie en de kracht van de processor Apple A11.  

  De opvolgers: iPhone 8 en 8 Plus

  Het is 10 jaar geleden dat Apple zijn eerste iPhone lanceerde. Sindsdien zijn er veranderingen en optimalisaties geweest in hun producten. Dit is ook weer terug te zien in de nieuwe iPhone 8 en 8 Plus.

  De nieuwe iPhone 8 en 8 Plus onderscheiden zich door de nieuwe toevoeging van 6 processorkernen dankzij de Aion Bionic 64-bit die uitkomt van een motion coprocessor.

  Het scherm en het ontwerp van de nieuwe producten laten geen grote verandering zien met de iPhone 7 en 7Plus. Echter kleine details geven het verschil, zoals de ‘True Tone’ een technologie die een natuurlijke kleur op beelden en foto’s mogelijk maakt. Op het scherm wordt de kleur automatisch aangepast aan het milieu en ook de temperatuur en intensiteit wordt gewijzigd.

  Het scherm van de iPhone 8 wordt 4,7 inch en van de iPhone 8 Plus 5,5 inch. Dit is dus geen mega verandering met de vorige modellen. De 12-pixels camera sensor is gerenoveerd voor een verbeterde helderheid. De iPhone 8 Plus heeft een dual camera die optische stabilisator bevat. Voor de video is een geweldige verbetering: de nieuwe sensoren kunnen op 4k tot 60 beelden per seconde opnemen. Daarnaast zal de slow motion veranderen waarbij de camera 240 beelden per seconde kan opnemen.

  De prijs? In Nederland zal de iPhone 8 beschikbaar zijn vanaf 809 euro en de iPhone 8 Plus vanaf 919 euro. De iPhone 8 generatie zal 22 september op de markt verschijnen en de iPhone X zal beschikbaar zijn vanaf 27 oktober en de prijs zal liggen tussen 1.159 en 1.329 euro.

  Als je al hongerig bent om er eentje te kopen, vergeet dan geen goede bescherming te kopen voor je nieuwe telefoon. Wilt u uw iPhone beschermen tegen krassen of stoten? Bij GoCustomized kan je een gepersonaliseerd hoesje maken. Dit geeft een unieke touch aan je mobiele telefoon.

  Wat vind je van de nieuwe features van de iPhone 8 en X? Laat het ons weten door middel van een reactie achter te laten en vertel ons wat u denkt.

 • Nieuwe BQ hoesjes!

  Laatste nieuws! GoCustomized breidt zijn collectie uit met telefoonhoesjes voor een nieuw merk, BQ. Het Spaanse telefoon- en tabletmerk groeit snel in populariteit en wij zijn altijd op zoek naar complete tevredenheid van onze klanten. Hierdoor bieden wij vanaf nu de nieuwe BQ gepersonaliseerde telefoonhoesjes aan. Lees verder om meer te weten te komen!

  Lees verder

4 artikel(en)