Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

Nieuwe BQ hoesjes!

Laatste nieuws! GoCustomized breidt zijn collectie uit met telefoonhoesjes voor een nieuw merk, BQ. Het Spaanse telefoon- en tabletmerk groeit snel in populariteit en wij zijn altijd op zoek naar complete tevredenheid van onze klanten. Hierdoor bieden wij vanaf nu de nieuwe BQ gepersonaliseerde telefoonhoesjes aan. Lees verder om meer te weten te komen!

BQ is een Spaans bedrijf die toegewijd is aan het ontwerpen en verkopen van elektronische apparaten zoals smartphones en tablets. Dit Spaanse merk begon te bestaan in 2009 en is vooral bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Betaalbaar, maar wel met een goede kwaliteit! Hoewel ze nog steeds niet op kunnen tegen de grotere merken, wilde wij bij GoCustomized alsnog de nieuwe BQ hoesjes niet missen in onze collectie.

BQ Aquaris M5

De Aquaris M5 BQ is een voordelige smartphone met premium-functies, zonder toegevoegde kosten. De Aquaris M5 begint een van Android zijn top producten te worden met fantastische geluidskwaliteit en een indrukwekkende camera.

De telefoon is dan misschien niet de duurste op de markt, maar dat betekent niet dat hij geen bescherming nodig heeft. Het ontwerpen van een gepersonaliseerde BQ Aquaris X5 case is heel simpel en gaat erg snel. De telefoon wordt met krasbestendige ink in UV bedrukt met jouw ontwerp.

BQ Aquaris M5.5

Aquaris heeft veel concurrentie in de markt met prijzen tussen de £ 200- £ 300 en blijft maar groeien. Fabrikanten innoveren snel om aan te tonen dat je geen miljoenen hoeft uit te geven voor een goede telefoon.

Zoals het model dat hier boven gepresenteerd wordt, de softcase is gemaakt van zachte siliconen die jouw telefoon beschermt tegen schokken en stoten. Het gepersonaliseerde hoesje biedt niet alleen een unieke look, maar ook de maximale bescherming voor jouw telefoon, waardoor hij altijd in een goede staat blijft.

BQ Aquaris X5

Techradar.com zegt: "Je kent het misschien nog niet, maar deze telefoon is een van de beste betaalbare mid-range smartphones op de markt, vooral door zijn design en de lange levensduur van de batterij. Een erg succesvolle poging."

En natuurlijk, de Aquaris X5 BQ hoes mag niet vergeten worden. Op dit moment hebben we drie BQ Aquaris modellen, maar we denken er over na om onze collectie verder uit te breiden met de grote hoeveelheid mogelijkheden die BQ biedt.

Wat denk jij over het nieuws van onze nieuwe BQ hoesjes? Denk je dat we meer modellen moeten toevoegen van de BQ familie? Laat het ons weten in een reactie.

Geef een reactie