Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Nieuwe designs in de customizer

Ons team van designers hebben weer hard gewerkt om nieuwe designs te maken voor in de customizer! Als je geen leuke vakantie foto of inspiratie hebt, dan kun je altijd voor de optie kiezen om een van deze nieuwe designs op het hoesje te printen!

 

leuke designs customizer

Nieuwe designs:

 Winter is coming

winter customizer

De bladeren vallen, net als de temperaturen. Regenachtige dagen en warme chocolademelk bij de openhaard. Dat betekend allemaal dat de winter eraan komt! Om helemaal in de stemming te komen hebben wij voor jullie een paar knusse designs gemaakt.

Black & White

customizer

Als je opzoek bent naar een tijdloos hoesje, dan is deze collectie wat voor jou. Deze kun je het hele jaar om je telefoon houden, er is altijd stijlvol.

Quotes

nieuwe designs

We kijken ongeveer 150 keer per dag naar onze telefoon. Deze 150 keer zou je ook inspiratie kunnen krijgen van een krachtige quote, zodat jij gemotiveerd bent om aan het werk te gaan, de reis durft te boeken waarover je al jaren droomt of je eraan herinnert wordt dat jij de baas bent!

Een beetje kleur

nieuwe designs

Deze collectie is perfect voor jouw iPad, als je deze graag wat opvrolijkt met wat meer kleur. Je kunt deze ontwerpen natuurlijk ook gebruiken voor jouw persoonlijk telefoonhoesje, want jij bent natuurlijk de ontwerper!

GoCustomized X PaonPaon

nieuwe designs

 

Tot slot willen we je graag zes nieuwe designs laten zien die gemaakt zijn door Elisa van de blog PaonPaon. De drie ontwerpen aan de rechterkant kun je op dit moment in onze customizer vinden, die aan de linkerkant worden in de lente beschikbaar.

 

Wat vind jij van deze motieven? Je kunt hier je eigen persoonlijke telefoonhoesje ontwerpen. Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om één van deze designs op het hoesje te plaatsen!

 

Geef een reactie