Blog

Nieuwe designs in de customizer!

De zomer is bijna hier en daarom heeft GoCustomized een serie nieuwe designs ontworpen. De designers in ons team proberen de ontwerpen aan te passen naar het seizoen. Wil jij je telefoon een persoonlijke touch geven? Bij GoCustomized vind je nu de origineelste en mooiste design in onze customizer! Bezoek onze website en kom erachter wat voor nieuwe ontwerpen jouw te wachten staan. Wil je meer weten over deze ontwerpen? Lees dan verder!

Wat is er nieuw?

De zomer betekent reizen, plezier maken, bruin worden... Wat voor een betere manier is er dan in de zomer jouw telefoon een nieuwe look te geven. Dit kan gemakkelijk met een gepersonaliseerd hoesje van GoCustomized. Begin de dag met een mooi telefoonhoesje in "jungle", "ijs" of "Aloha" stijl. Een telefoonhoesje is iets waarmee je jouw stijl kunt laten zien, dit is ook gelijk de reden waarom het zo belangrijk is om deze aan te passen precies aan jouw persoonlijkheid.  GoCustomized geeft jouw de kans je smartphone uniek en speciaal te maken, net als je persoonlijkheid.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Alle ontwerpen, nieuwe en minder nieuwe, kun je vinden in onze customizer. Kies je telefoonmodel en het materiaal van het hoesje. Klik daarna op "Begin nu" en ga op zoek naar een van onze nieuwe ontwerpen die het beste bij je past!De nieuwe collectie vind je onder twee categorieën: "Ontwerpen" en "Populair". Zodra je in de customizer bent en een ontwerp kiest kun je ook gelijk een voorbeeld van het hoesje zien. Zodat je zeker weet dat het hoesje geheel naar jou wens bij jou thuis zal worden geleverd. Je kunt kiezen tussen extravagante ontwerpen en kleuren! Voor iedereen zit er wat tussen!

Als je hebt gekozen voor een ontwerp kun je een persoonlijke tekst toe voegen, zodat jouw telefoonhoesje nog unieker zal worden. Als je een telefoonhoesje wil met alleen het ontwerp en geen gekke dingen erop, sla je deze stap gewoon over! Je hoeft nu alleen het hoesje nog toe te voegen in de winkelmand en te betalen. Nu ben je klaar! Het hoesje zal zo snel mogelijk in je brievenbus liggen.

Welk ontwerp is jouw favoriet? Laat het ons weten in een reactie!

 

Geef een reactie