Blog

Nieuwe geruchten over de iPhone 8

In aanvulling op onze vorige blog post "Wat kunnen we verwachten van de iPhone 8?" hebben wij nog meer  geruchten over de iPhone 8 om aan je te vertellen! Kun je ook niet wachten om deze geruchten te lezen? Klik dan hier!

foto van macrumors.com

De geruchten

Zoals je al weet viert Apple dit jaar haar 10e verjaardag!

Om een vooraf een duidelijk beeld te geven van de iPhone 8. Zullen we je alvast vertellen dat er nog geen feiten over de iPhone 8 bekend zijn. Alles wat wij op onze blog schrijven zijn allemaal alleen maar geruchten, onafhankelijk van de betrouwbaarheid van de bron.

Spannend voor bloggers en vloggers om over te schrijven of te filmen

Vingerafdruksensor

In onze vorige blog post hebben we het gehad over de vingerafdruksensor die waarschijnlijk word geplaatst in het beeldscherm. Maar de verschillende geruchten vertellen ons nu weer dat dit gerucht waarschijnlijk niet uit komt. Daarom wordt nu weer gezegd dat de sensor gemonteerd zal worden aan de achterkant van de iPhone 8. Naar mijn mening is dit erg onhandig. Gelukkig heeft http://Apple.com hier meer verstand van als ik! ;)

De nieuwe iPhone is draadloos op te laden’

Een functie waar iPhone-gebruikers al jaren om vragen, is draadloos opladen. Je iPhone opladen zonder kabeltje klinkt futuristisch, maar is iets wat Android-toestellen al jaren kunnen. De grote vraag is dus hoe Apple deze functie weer als nieuw aan wil laten voelen. Een van de mogelijkheden is dat Apple juist inzet om draadloos opladen op langere afstand mogelijk te maken. Hierdoor kun je het apparaat in theorie al van stroom voorzien als je de huiskamer in komt lopen. Bovendien is draadloos opladen een uitkomst, omdat je hierdoor de Lightning-poort niet meer nodig hebt om de accu op te laden. Zo kun je muziek luisteren en opladen tegelijk.

 

Foto van maclife.de

Dubbele 3D-camera en een sterk verbeterde Siri

Volgens analisten krijgt de volgende iPhone een speciale selfiecamera die diepte kan registreren. Daarvoor heeft Apple naar verluidt Himax Technologies ingeschakeld. Een 3D-camera kan niet alleen mooie foto’s opleveren, maar zal waarschijnlijk gebruikt worden voor gezichtsherkenning of augmented reality.

Foto van: 9to5Mac.com

In het kort:

Noise-cancelling microfoon
Vingerafdruksensor op de rug
Scherm zonder rand en virtuele home-knop
True-Tone-technologie
Siri met augmented reality-mogelijkheden

Weet jij nog meer geruchten over de Iphone 8? Laat ze dan hieronder weten.

Geef een reactie