Blog

nieuwe iphone

 • Release! iPhone X

  Eindelijk is die er dan, het duurste en de snelst brekende iPhone die er is. De iPhone X is nu beschikbaar en de vraag is letterlijk niet bij te houden. We lachte allemaal toen we hoorde dat er mensen waren die 1000 euro wilde uitgeven voor een smartphone, maar we zitten verkeerd. Lees verder om er meer over te weten te komen!

  Image result for iphone X release news

  Lees verder

 • Google Pixel 2 XL vs Apple iPhone X

  Enkele dagen na de release presenteren wij twee van de beste 2017 smartphones: Google Pixel 2 XL en iPhone X. Vrij snel na de lancering van de iPhone X lanceerde Google zijn nieuwe producten. Met als kers op de taart de Google Pixel 2 XL. In deze blog vergelijken wij de twee smartphones. Lees daarom snel verder om er meer over te weten te komen.

  Bron: TecnoAndroid.it

  Lees verder

 • USB-C voor de nieuwe iPhone

  Onlangs kwam het gerucht naar buiten dat Apple overgaat op de USB-C poort, ook wel Lightning connector genoemd. Wat is er waar van deze geruchten? Worden deze werkelijkheid? Lees dan gauw verder!

  verge_DSC_8885_2040pxl_2

  Zelfs als de Wall Street Journal in eind februari een verklaring heeft afgelegd dat Apple haar nieuwe iPhone toe te rusten om de USB-poort C, was niet geheel duidelijk wat dit betekent. Dit creëerde vervolgens twee verschillende geruchten.

  Lees verder

 • Verwachtingen van de iPhone 8

  2017 is het jaar dat Apple haar 10e verjaardag van gaat vieren en daarom is Apple iets groots van plan om de gelegenheid juist te kunnen vieren; De nieuwe iPhone 8. Wat kunnen we verwachten van deze nieuwe telefoon, hoe gaat deze eruit zien en hoe duur gaat ie worden? We hebben nog een aantal maanden te gaan tot de lancering van deze bijzondere telefoon maar vanwege de ambitieuze plannen van Apple voor het apparaat, zijn er al een overvloed aan geruchten over de indrukwekkende functies die we gaan zien en beleven in de nieuwe iPhone. We hebben voor jou een paar van deze geruchten op een rijtje gezet. Wil je meer te weten komen over de iPhone 8, lees dan snel verder.

  iphone-8-price

  Lees verder

 • Review: iPhone 7

  Er was een grote hype rondom deze telefoon; er waren veel haters, maar ook veel mensen die niet konden wachten om deze telefoon te kopen. In september hebben wij al een review blog geschreven over deze nieuwe telefoon, deze kun je hier lezen.  Maar hoe bevalt de telefoon nu? Drie maanden nadat de nieuwe telefoon werd uitgebracht gaan we een kijkje nemen of alle verwachtingen zijn uitgekomen. Vandaag een iPhone 7 review.

  iPhone 7 review Afbeelding van Apple.com

  Lees verder

5 artikel(en)