Blog

Nieuwe ouders: De coolste producten

Voor alle nieuwe ouders is het moeilijk om te bepalen wanneer ze zich klaar moeten maken voor het nieuwe familielid die veel van hun tijd gaat vragen. Vandaag hebben wij een kleine selectie gemaakt van high-tech of ongewone accessoires en producten die er bestaan om nieuwe ouders te helpen. Lees verder en ontdek welke dit zijn!

 

nieuwe ouders - baby Afbeelding van Objetconnecte.net

Producten voor nieuwe ouders

Opmerkelijke accessoires

Nieuwe ouders - speen Afbeelding van Diapers.com

Wordt je er ook zo moe van dat je de hele tijd achter je baby aan moet lopen om zijn speen op te pakken? Deze moet je vervolgens ook weer schoonmaken. Gelukkig bestaat er de speen die automatisch dichtklapt zodra deze valt, zodat jij de nodige meters kunt besparen met op en nee lopen.

 

Nieuwe ouders - Babyshusher Afbeelding van Babyshusher.com

De babyshusher produceert een geluid dat een baby ook hoort in de baarmoeder. Dit geluid kalmeert baby's vaak, waardoor jij ook lekker kunt relaxen!

 

High-tech  accessoires

Nieuwe ouders - camera Afbeelding van Amazon.com

 

Tijdens de eerste maanden van het leven slaapt een baby veel. Je kunt hiervoor het beste een video cameraatje aanschaffen, zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden en zelfs met hem kunt praten door je telefoon!

 

Nieuwe ouders - Tech Afbeelding van Techinsider.io

De Infant Crying Translator is een app die je laat zien of het huilen van de baby betekend dat hij hongerig is, hij moe is, hij pijn heeft of zijn luier moet worden verschoond. Deze app werkt het beste voor de eerste maanden van de baby, na 6 maanden werkt de app niet meer zo goed.

 

Nieuwe ouders - play Afbeelding van Play.google.com

Een andere handige app is Baby Manager. Je kunt in deze app aangeven wanneer je de baby eten hebt gegeven, z'n luier hebt verschoond, hebt laten slapen, etc... Zo kun je beter jouw dag indelen, zonder dat je jouw baby tekort laat komen. Daarnaast heeft de app vele andere handige functies voor nieuwe ouders.

Maar let op! Gebruik deze apps niet in de buurt van je kleine baby! De golven kunnen gevaarlijk zijn voor jonge baby's!

 

galaxy-s6-hardcase-2

 

En de laatste belangrijke accessoire is een telefoonhoesje met de foto van jouw kindje. Zo kun je aan iedereen laten zien hoe schattig zij of hij is! Gebruik het dutje van je baby om je eigen hoesje te ontwerpen in onze gebruikersvriendelijke customizer, het duurt maar 5 minuten!

 

Welke accessoires gebruik jij? Laat het ons weten in een reactie!

 

Geef een reactie