Blog

Nieuwe smartphones

GoCustomized houd je op de hoogte van het laatste smartphone nieuws. Je leest hier alle geruchten, informatie, specificaties, prijzen en innovaties over de smartphones die worden gelanceerd.
 • Review: Sony Xperia XA1

  Ben je op zoek naar een smartphone voor een redelijke prijs? Die niet te duur is, maar ook niet te goedkoop? Weet je niet zeker welke telefoon het beste past bij jouw benodigdheden en hoor je graag wat meer informatie over de Sony Xperia XA1?

  Wij hebben voor jou de belangrijkste informatie op een rijtje gezet. Blijf lezen!

  Sony Xperia XA1 Afbeelding van Notebookcheck.com

  Lees verder

 • Geruchten over de Samsung Galaxy Note 8

  Na de rampzalige geschiedenis van de explosieve batterij van de Galaxy Note 7 is de Note 8 terug gekeert met een revanche. Het merk wil graag terug komen met een betere telefoon en wil het imago van de note collectie graag verbeteren - grote telefoons voor een beter schrijf comfort. Is de Samsung Galaxy Note 8 in staat om het schandaal van de laatste keer te kunnen rechtzetten? Lees verder om erachter te komen!

  Galaxy Note 8 Foto van Thaimobilecenter

  Lees verder

 • Nieuwe geruchten over de iPhone 8

  In aanvulling op onze vorige blog post "Wat kunnen we verwachten van de iPhone 8?" hebben wij nog meer  geruchten over de iPhone 8 om aan je te vertellen! Kun je ook niet wachten om deze geruchten te lezen? Klik dan hier!

  foto van macrumors.com

  Lees verder

 • Review: Samsung Galaxy S8

  Samsung heeft de nieuwe Galaxy S8 op de markt gebracht en komt dan ook naar mijn mening met de mooiste en meest stijlvolle mobiele telefoon die ooit gemaakt zijn. Deze smartphone onderscheidt zich door zijn geavanceerde technologie, maar heeft ook kritiek ontvangen. De kritiek gaat dan dit keer ook om de hoge prijs van de nieuwe telefoon. Laten we bij het begin beginnen. Wil je meer weten? Lees dan verder!

  Samsung Galaxy S8 Afbeelding van MovilZona

  Lees verder

 • Review: HTC One X10

  Na de introductie van de HTC U Ultra en Play U modellen eerder dit jaar, was het gerucht dat het Taiwanese bedrijf al snel de nieuwe HTC One X10 ook zal brengen op de markt. De X10 zal de opvolger van de HTC One X9 zijn. Wil je meer te weten komen over de functies van de HTC One X10 weten? Lees dan verder!

  htc one x10

  Lees verder

 • Verwachtingen van de iPhone 8

  2017 is het jaar dat Apple haar 10e verjaardag van gaat vieren en daarom is Apple iets groots van plan om de gelegenheid juist te kunnen vieren; De nieuwe iPhone 8. Wat kunnen we verwachten van deze nieuwe telefoon, hoe gaat deze eruit zien en hoe duur gaat ie worden? We hebben nog een aantal maanden te gaan tot de lancering van deze bijzondere telefoon maar vanwege de ambitieuze plannen van Apple voor het apparaat, zijn er al een overvloed aan geruchten over de indrukwekkende functies die we gaan zien en beleven in de nieuwe iPhone. We hebben voor jou een paar van deze geruchten op een rijtje gezet. Wil je meer te weten komen over de iPhone 8, lees dan snel verder.

  iphone-8-price

  Lees verder

 • Review: ZTE Axon 7 Mini

  Meestal zijn de smartphone mini versies een dure slechte imitatie van hun grote broers. Ook de ZTE Axon 7 Mini is aan de beurt! De ZTE Axon 7 mini  is voorzien van een paar leuke nieuwe tools. Wil jij weten wat de ZTE Axon 7 mini allemaal in petto heeft? Lees dan snel verder!

  22

  Lees verder

 • De iPhone 7 RED

  Voor de eerste keer heeft Apple een nieuwe kleur voor de iPhone 7. We hebben nu de mogelijkheid om een rode iPhone 7 of rode iPhone 7 PLUS te kopen. Ben je geïnteresseerd in de nieuwe rode iPhone en wil je weten wat voor hoesje hierbij past? Blijf dan lezen!

  IPhone 7 red

  Lees verder

 • De Samsung Galaxy S8

  Samsung heeft de volgende generatie van het vlaggenschip van smartphones onthuld op een persconferentie in New York City. Met elk jaar komt de onvermijdelijke strijd tussen Apple en Samsung en met elke release is het meestal Apple die eruit komt met het meest machtige apparaat. Apple's eigen chips en de gladde, intuïtieve iOS software hoogtij vieren elk jaar tot aan de volgende generatie iPhones worden vrijgegeven. Het lijkt erop dat dit jaar, dingen kunnen veranderen met de release van de Samsung Galaxy S8.

  Foto van: BGR.com Foto van: BGR.com

  Lees verder

 • Review: Nexus 5X

  De Google Nexus 5X smartphone, ontstaan uit de samenwerking tussen Google en LG. De opvolger van de populaire Nexus 5 (2013), die vooral werd gekenmerkt door zijn prijs / prestatie verhouding. Wil je meer te weten te komen over de Nexus 5X? Lees dan verder!

  nexus-5x-vs-nexus-5-01 Foto van: Androidcentral

  Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 44 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5