Blog

Nieuwe telefoons van 2017

Een paar blogs geleden hadden wij het over de beste telefoons van 2016. Vandaag praten we over de nieuwe telefoons van 2017. Elk jaar komen er veel nieuwe telefoons uit, maar zullen die ook beter zijn als die uit 2016? Laten we beginnen met nummer 5!

5. Microsoft Surface Phone

nieuwe telefoons van 2017 Afbeelding van Stuff.tv

Wij hebben het al langer over de Surface phone, maar 2017 is waarschijnlijk het jaar dat die ook eindelijk wordt uitgebracht! De Surface phone werkt met Windows 10, is waarschijnlijk gemaakt van metaal en heeft een 5.7 inch scherm. Daarnaast zou deze smartphone ook beschikbaar moeten worden in verschillende versies. Tot nu toe is alles rondom deze telefoon een beetje geheimzinnig, maar wij verwachten dat deze nog in het eerste halve jaar van 2017 op de markt komt!

4. LG G6

 

nieuwe telefoons van 2017 Afbeelding van Stuff.tv

Na de Lg G5 komt vanzelfsprekend de LG G6. De nieuwe telefoon van LG zal wat inhaal werk moeten doen, omdat de vorige versie niet heel goed werd ontvangen. Als we de geruchten moeten geloven, dan zullen de modules verdwijnen en zal het scherm plat blijven en niet 'curved'. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om te zien hoe LG de concurrentie probeert te verslaan met hun nieuwe telefoon!

 

3. Google Pixel 2

Nieuwe telefoons van 2017 Afbeelding van Stuff.tv

We waren een beetje teleurgesteld over de eerste versie van de Google Pixel die vorig jaar uit kwam. Bij de nieuwe Google pixel kunnen we veel verbeteringen verwachten, zoals een beter design en bug fixes. De Pixel 2 zou eenvoudig tot de beste smartphones van 2017 kunnen gaan behoren!

 

2. Apple iPhone 8

nieuwe telefoons van 2017 Afbeelding van allaboutphones.nl

De iPhone viert dit jaar z'n 10e verjaardag. Volgens de traditie zou Apple dit jaar de iPhone 7S uit moeten gaan brengen, maar het zou zomaar kunnen dat het bedrijf die stap overslaat en direct doorgaat naar de iPhone 8. Als we de geruchten moeten geloven, dan zal de nieuwe iPhone veel veranderingen met zich meebrengen, zoals: een telefoon helemaal gemaakt van glas, opladen zonder kabel en geen home button meer!

 

1. Samsung Galaxy S8

Nieuwe telefoons van 2017 Afbeelding van Stuff.tv

Na het succes van de Samsung Galaxy S7 Edge, kunnen wij alleen maar enthousiast worden over de nieuwe Samsung Galaxy S8! Een korte samenvatting van de telefoon: een 'curved' beeldscherm, een 4K AMOLED display, een camera met twee lenzen en een sneller chip dan ooit! Dit zijn de geruchten die wij tot nu toe gehoord hebben over deze nieuwe smartphone van Samsung... Wij weten één ding zeker, de S8 hoort in ieder geval bij de beste telefoons van 2017!

 

Ben jij van plan om een van deze nieuwe telefoons te bemachtigen? Vergeet niet om je nieuwe telefoon dan goed te beschermen met een gepersonaliseerd telefoonhoesje!

Geef een reactie