Blog

Nieuwe telefoons

 • Xiaomi remi 5 met een 5,7-inch display

  De nieuwste telefoon van Xiaomi in de Redmi-reeks brengt de ervaring van volledig scherm naar de low-budget smartphones.

  De Redmi 5 heeft een 5,7-inch display met HD + resolutie (1440 x 720 pixels). De drive voor de smartphone is de Octa-core processor Snapdragon 450. Het apparaat is verkrijgbaar in twee verschillende versies - 2 GB RAM + 16 GB geheugen (102 Euro) en 3 GB RAM + 32 GB geheugen (116 Euro).
  De Redmi 5 Plus, de grote broer van de Redmi 5, heeft een nog groter 6 inch scherm, met een resolutie van 2160 x 1080 pixels.
  De Octa-Core-processor Snapdragon 625 levert in dit geval de drive. De 5 plus is ook verkrijgbaar in twee varianten - 3 GB RAM + 32 GB geheugen (128 euro) en 4 GB RAM + 32 Gb geheugen (167 euro).

  Bron: mi.com

  Lees verder

 • Review: HTC U Play en HTC U Ultra

  Een begin van een nieuw jaar brengt veel veranderingen met zich mee. Zo ook in de wereld van de telefoons! Met de nieuwe HTC U Play en de HTC U Ultra, wilt het bedrijf zich graag neer zetten als innovatief. Daarnaast wil HTC zich strijdbaarder opstellen tegenover de competitie. In dit artikel zullen wij het hebben over de nieuwe features van de twee telefoons. Blijf lezen als je meer wilt weten!

  HTC U Afbeelding van Frandroid.com

  Lees verder

 • De beste telefoons van 2016

  2017 is begonnen! Laten we eens terugkijken op vorig jaar en kijken welke telefoons van 2016 het beste waren. Welke telefoons raden we aan en hoe zijn de plekken verdeeld? We beginnen met plek 5 om het extra spannend te houden!

  #5 Apple iPhone 7

  Voor iedereen die het Plus model iets te groot is, is de normale iPhone 7 ideaal! De nieuwe features zijn geweldig!

  Telefoon van 2016 Afbeelding van Buyiphone7.org

  Lees verder

 • Telefoons uit de toekomst

  De iPhone 7 series is net uitgekomen, maar wacht jij op een andere soort telefoon zodat je je oude telefoon eindelijk kunt vervangen?  Of wil je gewoon liever niet zo veel betalen voor een nieuwe telefoon? Dan heb je vandaag geluk, want we gaan vandaag kijken naar de beste telefoons die in de nabije toekomst worden uitgebracht.

  Beste nieuwe telefoons 2016 Afbeelding van Bestproducts.com

  Lees verder

 • De meest innovatieve telefoons

  Tegenwoordige lijken veel mobiele telefoons op elkaar. Sommige bedrijven proberen deze trend te doorbreken door creatiever te zijn met het ontwerp en de specificaties. Hieronder vind je een aantal innovatieve telefoons!

   

  Onze selectie van de meest innovatieve telefoons

  MOTOROLA

  Innovatieve telefoons Motorola Afbeelding van Techcrunch.com

  De nieuwe Motorola Moto Z heeft een uniek ontwerp dankzij de behuizing, die volledige gemaakt is uit aluminium. Deze telefoon geeft je de mogelijkheid om de achterkant, de modules, te veranderen. Je kunt hierdoor extra features aan je telefoon toe kunt voegen, waardoor je de functionaliteit van je telefoon kunt verhogen. Deze verwisselbare achterkanten heten: Moto Mods.

  Lees verder

5 artikel(en)