Blog

Nieuwe website, Nieuwe ontwerpmodule

Met trots kondigen wij aan dat GoCustomized een nieuwe look heeft! Een nieuw logo, een nieuw design en nieuwe mogelijkheden en natuurlijk een geweldige kwaliteit zoals jullie gewend zijn. Lees verder om er meer over te weten te komen.

Nieuw website design

De website heeft een totale make-over gehad bij onze designers, hierdoor zal het een totaal nieuwe ervaring creëren. De focus lag voornamelijk op duidelijkheid, modern en simpel. De vorige versie van de website was altijd hetzelfde sinds de lancering van het bedrijf in 2012, vandaag presenteren wij daarom met trots de nieuwste versie van de website. Het bestaat voornamelijk uit een gloednieuw design, nieuw logo en nieuwe banners.

Nieuwe ontwerpmodule

Naast het nieuwe design van de website, is ook de ontwerpmodule veranderd. Dit alles om je eigen ontwerp nog mooier en persoonlijker te kunnen maken!

Het is nu mogelijk om een selectie te maken van foto's vanaf je telefoon, de foto's kunnen geplaatst worden in een cirkel of andere vormen of 8 verschillende foto's op je hoesje. De mogelijkheden zijn eindeloos en het zal aardig wat tijd kosten om alle mogelijkheden te proberen.

Mocht je geen idee hebben van wat je wil maken dan geven wij wat inspiratie door middel van een groot assortiment aan voorbeelden. De voorbeelden zijn beschikbaar voor alle type foto's en designs voor jouw hoesje, familie foto, klassiek design, je naam en meer..

De achtergrond kleur van je telefoon is ook belangrijk bij het maken van een hoesje, vandaar dat de ontwerpmodule dat nu ook ondersteund.

Daarnaast is het gebruiken van tekst uitgebreid tot meer verschillende lettertypes en stickers om je gedachte te laten spreken op je hoesje. Hierdoor wordt je hoesje nog persoonlijker!

Ten slotte, om er zeker van te zijn dat je hoesje uniek is, is er een nieuwe mogelijkheid toegevoegd voor jou. Namelijk filters voor je foto's, ze zijn vergelijkbaar met die van Instagram maar dan voor jouw telefoonhoesje. Op dit moment bieden wij Sepia, Zwart & wit, zacht, Aqua and de dromerige filter aan.

Website verandering op de telefoon

De nieuwe kenmerken hierboven zijn natuurlijk ook beschikbaar op de telefoon, maar ook is de website toegankelijker geworden via de telefoon. Hierdoor is het mogelijk om overal gepersonaliseerde hoesjes te ontwerpen waar je ook bent.

Wanneer jouw telefoonhoesje gepersonaliseerd is, kan je ook je accessoires personaliseren. De mogelijkheden zijn nu onbeperkt en het zal plezierig ervaren worden om je droom werkelijkheid te laten worden.

Met al deze mogelijkheden, vraag je jezelf vast af of het ontwerp iets over jou zegt? Zo ja bekijk dan onze andere blogs.

Vertel ons in een comment wat je vind van onze nieuwe website!

Geef een reactie