Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Review: Nokia 8

Nokia staat bekend om haar verwarrende geruchten. Vandaag willen we deze verwarring voor eens en voor altijd verduidelijken door het geven van een duidelijk idee wat Nokia van plan is om te lanceren. De Nokia 8 - ook wel bekend als Nokia P1. De telefoon ziet er prachtig uit! Lees verder om meer over de Nokia 8 te weten te komen.

Foto van: Nokia.com Foto van: Nokia.com

Nokia 8: Ontwerp

Het gerucht gaat dat de Nokia 8 Android een mooie metalen ontwerp bevat. De SIM-kaart en Micro SD-kaarten zullen in de linker benedenhoek worden geplaatst en de achterste camera wordt beschermd met een metalen deksel. De Nokia 6 is metallic en HMD Global heeft een zeer gedetailleerde uitleg van zijn uitgebreide proces gegeven. Dit laat ons geloven dat de nieuwe Nokia ook metallic eruit zal gaan zien. Wij zijn van mening dat de Nokia 8 Android zal gaan lijken op de Nokia 6. Geheel zeker kunnen wij dit nog niet zeggen omdat we ook geruchten van een heel ander formaat hebben gehoord. Namelijk dat het ontwerp kan worden gebaseerd op de Sharp Aquos P1.

Het heeft aluminium randen, USB-type C-ingang, zwarte en witte kleuren en een groot scherm dat vrijwel de gehele voorzijde van het mobiele zal bezetten. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Neem een kijkje op deze video om een duidelijk beeld van wat we denken dat de Nokia 8 gaat worden krijgen.

https://youtu.be/lVkLj0xBLIk

 

Kenmerken

Het lijkt erop dat Nokia 8 wilt kiezen voor iets krachtigs met de Qualcomm Snapdragon 835 en 6GB RAM. Het breedbeeld dat we eerder besproken hebben is 2560 x 1440. Ook heeft de Nokia 8 , 23 of 24 megapixel camera en Zeiss-lens voor de achterste camera, net als de Xperia Z5. Daarin hebben ze mij zeker overtuigd! We hopen om de hierboven genoemde USB-type C, microSD en interessante hardware handige functies, zoals de VR-platform. Met Google's nieuwe Daydream VR-platform, verwachten we dat Nokia zich ook toevoegt.

phpwtdf9w

Lancering

Ongeacht de geruchten die we hebben van de Nokia 8, weten we een ding wat zeker is: Nokia zal meer informatie prijsgeven op een van hun evenementen. Op 26 februari is het dan zover, één dag voor de opening van het Mobile World Congress. Zij kunnen deze gelegenheid gebruiken om de nieuwe Nokia 8 of P1 te lanceren. Wie weet? We hebben onze ogen wijd open voor meer informatie. Wat het ook is, Nokia is niet meer wat het geweest is en ik betwijfel ten zeerste of de Nokia 8 ook zo onverwoestbaar is als de eerste Nokia-apparaten. Dat is waarom het belangrijk is om altijd de bescherming van uw mobiele telefoon voorop te stellen. En, wat is er beter dan het ontwerpen van uw eigen hoesje bij GoCustomized?

Wat vind jij van alle geruchten rondom Nokia? Heb je een Nokia of wil je iets kwijt over het nieuwe model?  Geef ons uw mening in een reactie!

 

 

 

Geef een reactie