Blog

Nokia

 • Mobile World Congress 2017

  Het Mobiel Wereldcongres 2017, dat dit jaar plaatsvindt in Barcelona, is de grootste telefoon show van 2017. Er zijn veel ingrijpende dingen gebeurd op dit grote evenement, dat plaats vond op 27 februari tot en met 2 maart.  Wij schrijven deze blog vandaag om jouw op de hoogte te stellen met wat er allemaal daar is gebeurd.

  1. De legendarische Nokia 3310 keer terug!

  Foto van: Techradar.com Foto van Techradar.com

  De vervanging van de geweldige en onverwoestbare Nokia 3310 is eindelijk beschikbaar. Voor degenen die geen kapotte telefoon meer of willen of juist zich verheugen op een simpele houvast is er goed nieuws. De Nokia 3310 is teruggekeerd en wel met verbeteringen. De 3310 zal veel van de functies die het oorspronkelijke apparaat zo onvergetelijk gemaakt heeft opnieuw omarmen. Is dit niet geweldig nieuws?

  Lees verder

 • Review: Nokia 8

  Nokia staat bekend om haar verwarrende geruchten. Vandaag willen we deze verwarring voor eens en voor altijd verduidelijken door het geven van een duidelijk idee wat Nokia van plan is om te lanceren. De Nokia 8 - ook wel bekend als Nokia P1. De telefoon ziet er prachtig uit! Lees verder om meer over de Nokia 8 te weten te komen.

  Foto van: Nokia.com Foto van: Nokia.com

  Lees verder

2 artikel(en)